Busraaltsoy Emine_45 doktora söylüyorum söylemiyorlar bana ya 34 haftalık olunca söyleyecem diyorlar🙄ama boyu kilosu normal dedi
Busraaltsoy Emine_45 bana demediler valla devlet hastanesine gidiyorum ben ankara keçiögren zübeyde kadın doğuma gidiyorum o hastanede demiyorlar sadece 23 24 haftalıkken demistiler oda 560 grm di simdi bilmiyorum
Anne_N Emine_45 nisan sonu annesi olacağım nasipse 😊 36+1 7,5 kg aldım. Hiç bulantı ve kilo kaybım olmadı. Kontrollü gitmeye çalışıyorum
Fasulyem2 Emine_45 63 kilo oldum 12 kilo aldım ve ilk 6 ayda aldım tüm kiloyu ama son 2 aydır falan almıyorum kilo diyete başladım yoksa ipin ucu kesin kaçardı bi ara gözüm korkmadı değil 😁
Fasulyem2 Emine_45 ilk hamileliğimde de 18 kilo almıştım bi kaç ay içinde veriliyo kilolar ya sorun değil sağlıkla gelsnler :)
MeyraRana munevveralakaya46 cnm bu kilo alımı yemekle alakası yok ben az yediğim halde bu kadar şiştim bide ilaçlar yüzünden şişiyorm vitamin hapı kullandığm için tuvalete çıkamıyorum kabız oluyorum haftada bi kere çıkıyrm yani zor bi durum. Ve 19.haftadan sonra hızlı kilo alımına başladım.