Tansutumer Merhaba arkadaşlar cinsiyet belli oldu bugün iki ayrı doktor % 99 erkek dedi. Sizlerde durum nedir
yenibirgun Tansutumer bana da 14 haftada erkek gibi duruyor bir oran vermedi gösterdi hatta ama ben hala bir sonraki randevuyu bekliyorum çol garanticiyim ya , hazırlıklara başlamak için
Cananyildiz Kızlar bacak arasının resmi var mı bebeğinizin 🥰 Merveberill Anne88 Sinemyildirim54 yenibirgun Tansutumer
Anne88 Sinemyildirim54 canm bende 12 ve 13 de erkek dedi pipi resmide verdi acaba değişimi burda çok yazıyor korkmuyor değilim
Merveberill yenibirgun aynen benziyor doktor fotoğraf veremedi benimki hiç yerinde durmuyordu o gün zaten çikolata yedim gitmeden zıplayıp duruyor dedi doktor 😂
yenibirgun Merveberill bende videodan aldım 😀 iki görüntüyü de ama bana 16. Haftada anca kesin diyeceğini söyledi ama görünüyor hibi 35 kez videoyu izleyen tek ben değilmişim demekki
Cananyildiz Merveberill ay sormayin bende yedim doktor adeta dans ediyor cok zorluyor dedi bidaha yemeyecegim 😂
Merveberill yenibirgun kaç kere izledim sayamadım artık gece gündüz izliyorum bi sonraki kontrole kadar🙈😊
Cananyildiz Sevgiplt maşallah erken belli olmus doktorunuz ne dedi acaba benimde sat gore 12 ama ultrasonda 13 , Pipi goremedi doktor vajinaysa dudağı büyük gibi emin degilim erkekte olabilir dedi bekliyorum 😓
Merveberill Cananyildiz eşimde bi daha yeme doğru düzgün görelim çocuğu diyor burda okumuştum çikolata yiyip gittik çok hareketliydi diye merak edip öyle yedim 😂😂