Serapcemre Mihriballim normal kuzu ha gayret dayan ben de suni yiyince dellenmiştim ıkın düzenli olarak
Nergizzzz Mihriballim dayan canım bişey kalmamış 2 dakikaya düştüyse sancın kavuşmaya azıcık bi zaman kalmış inşallah bi an önce kucağına alırsın bütün acıların ağrıların diner
Mihriballim Serapcemre hala ikinmami söylemediler bebek hala tam inmedi aşağı 🥺😐 iki parmak açıklık sadece
poncikveannesii Mihriballim inşallah biran önce yavruna kavuşursun sağlıcakla Allah yardımcın olsun 🥺
mucizegebelik6 Mihriballim kuzum Allah yardımcın olsun odan da banyo varsa sıcak su dökün. Pilates topu vs varsa kullan. 2 cm de cok az degil mi Sabahtan beri uğraşıyorsun valla aklım sende.
Mihriballim mucizegebelik6 Karaaslan Suleermz poncikveannesii yavrularimm Bebeklerimmm canimsiniz evet 2 parmak henüz çok az ama düzenli sancılar daha 3 saattir gelmeye başladı doktor bundan sonrası bizim için yol gösterici olucak bundan sonrası doğuma yürüyüş açılmamız artık yeni yeni şimdi başlayacak dediği için sakinim . Evet çok zor geçiyor ağrılar yıpratıcı ama gecicek bebeğin durumu çok iyi şükür kalp atışları hareketleri gayet yerinde herhangi bi risk yada sıkıntı yok suanlik sadece sancıların bize getirisi ne olucak takipteyiz ama şunu soylemek gerekirse hiç ama hiiicc hayal ettiğim gibi kolay değilmiş aşırı zor sezeryan zor bu ondan daha bı zor Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun 🙏😌
Sevda3458 Mihriballim canım Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtul bende sabaha giricem inşallah sagsalim sağlıkla kavusuruz bebislerimize 🤲🤲🌺🌺🥰🥰
puskulinthehouse başlığı görünce hatırladım hemen seni doğum hikayemde vardın 🥺🥺 epidural alma şansın yok mu hiç? Bende de açıklık hiç olmamıştı hemşireler zorla açtı işte. Rabbim kolaylaştırsın 🤍
Mihriballim puskulinthehouse açıklık istediğimiz kadar olmadığı için epidural vermiyorlar dua et nolur acilmam olsun sancılar çok düzenli ama açılma yavaş ilerliyor 🙏
Saara1401 Mihriballim ya aynı gündeyiz 😇nasıl karar verdiniz bu haftada dogum yapmaya hayırlı haberler inşallah
poncikveannesii Mihriballim amiin inşallah dualrımdasın sürekli aklım sende sağlıklı olunda hepsi geçecek inşallah 🤲
Sevda3458 Mihriballim canım inşallah biranönce sağlıkla kavuşursun bebisine darısı bizim.basimiza 🤲🌺🥰
Karaaslan Mihriballim dualarim seninle 2 nizde ssg sağlim stlatin . Valla ben daraldim insn dusumdukce offfff . Adet sancisi gibivuran bisey.mi
Esrasenturk8 Mihriballim yaaa ben de hep bunu düşünüyorum açılmam olmazsa epidural olamazsam. Sezaryen cok korkutuyor cunku beni🥺 neyse ki sen bebeğini kucağına almıssın. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🌸