Aynur6152 eslem06_ Allah tez zamanda sağlıcakla kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah canım ☺️🙏
Aynur6152 Akca01 https://imgyukle.com/ buraya tıklayıp resim yukleye basıyorsunuz yükle diyoruz sonrasında da üstte bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz ☺️
Aynur6152 Poyfudukk maşallah canım erkek mi ☺️ bizimki kocaman oldu halen cinsiyet göstermiyor doğana kadar da goremicez sanırım 🤭
Poyfudukk Aynur6152 Teşekkür ederiz kuzum prenses bekliyoruz erkek karnı gibi görünüyor ama😂🥰 benimki de utangaç göstermiyordu çikolata vişne suyu pekmez yiyip gittim kontrole öyle hareket ederken gördü doktor sen de dene olur belki 😅
Deleted4445656 Aynur6152 cinsiyet belirleme melek İnstagram hesabından cinsiyetini öğrenebilirsiniz garanti bi sayfa☺️
Poyfudukk Damlahmett Teşekkür ederiz 🧿 elbise İstanbul Ümraniye moda megas butikten eğer uzaksan internetten vatkalı büzgülü elbise şeklinde aratırsan çıkar 🥰😇
Aynur6152 Poyfudukk neler neler yemiyorum kontrole giderken çok fazlasiyla hareket ediyor benimki ama inatla eli hep orda 😂 doktorda kemik yapısından kız dedi ama bakalim hayırlısı olsun insallah ☺️🙏
Poyfudukk Aynur6152 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zaten gerisinin pek önemi olmuyor 🧿🥰
GizemmmNurrr Aynur6152 benim kemik yapısını iki farklı doktor erkek demişti😅 sonra kendisini gösterince hanımefendi kız olduğu anlaşıldı 😍😅