Suleakblt 15+6 haftalığız bugün cinsiyet erkek olduğunu öğrendik değişme ihtimali varmı acaba çok duyuyorum erkek diyipte daha sonra kız çıkanı bu yüzden alışveriş pek yapmıyorum ya değişirse diye başınıza böyle bişe geldimi acaba anneler ❤️
Nihal-can Suleakblt Bende bugun öğrendim erkek dedi Haftadayım Ama ben diğer oğlumdada detaylıya kadar hiç alışveriş yapmadım
Babysharkdutdutdut Suleakblt bana da 14+5 de erkek dendi ama en az detayliya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum 🙈
Ruveyda_baskapan Suleakblt aynı haftada erkek denildi banada ama doktorum detaylı ultrasona kadar bekle hemen mavileri alma dedi 😂
ilaydaelcinn_1 Suleakblt Detaylı için en uygun zamanın 20-24 haftalar arası olduğu söyleniyor.. ki zaten 24′ten sonra da yapılmıyor bildiğim kadarıyla 🥰 ben 21+1 de yapmıştım 👣
Suleakblt ilaydaelcinn_1 devlet hastanesi yönlendiriyormu araştırma hastanesine yoksa kendimizmi özelde yaptırıyoruz 💁🏻♀️
Tospikkkk Benimde 12+4 te özel erkek dedi bugün devlete gittim 14+1 cinsiyetini biliyormusun dedi evet erkek dedim emin değilim dedi kurt düşürdü içime ama özel pipisini çekti verdi
Suleakblt Tospikkkk valla bana erkek dedi değişirmi dedim çok ufak bi olasılık sanmıyorum dedi ama yinede emin olamıyorum hiç bidahaki gidişimde yine sorcam 🤦
Tospikkkk Suleakblt her gidişinde söylüyorlar zaten aşkım ben aliseriside ileri haftalarda yapıyorum zaten ama işte insan ikilemde kalınca şey oluyo işte bide söyledim yani etrafimdakilere insallah değişmez tabi herşeyin başı sağlık