2bebegimm zeynonunannesiiii stres herseyin basi derler. Dusuk tehlikem var doktor her gittimde söylediği ilk cümle stres yapmayacaksın . Bosverin bebeginizi düşünün.
iremss zeynonunannesiiii yani stres hormonları etkiler bebekte stres olur bu da kasılma sancı gibi şeyleri tetikler
3oglanannesi zeynonunannesiiii of direk sevebi hemde tecrübeyle sabit bebeğinize odaklanın ve stresten uzak durun sonra çok pişman olursunuz yoğun bakım kapılarında beklemek daha acı inanın evladınızı kablolar arasında görmek
SeS2019 zeynonunannesiiii ilk bebegimi 30 haftam bitmeden dogurdum pramatüre dogdu ve cok Zor. Geçirdik suan ikinci hamileligim ve 29 haftayı bitiriyorum her saniye dogum olucakmıs gibi korkuyorum stresden bu gün karnım taş gibi oldu ve dogum sancısı cektim resmen hiç bir sey den degil ama stretden galiba yine erken dpgucak bebegim
Meryy10 Ben stresten ilk oğlumu 35+5 te doğurdum ama ikinci hamileliğim de stresli geçiyor umarım Buda erken doğmaz 😔 ilk oğlum küveze falan girmedi 2.500 kilo doğdu yani sağlığıyla ilgili bir problem olmamıştı çok şükür
zeynonunannesiiii 3oglanannesi bak sana yemin ederim sırf sorun çıkmasın diye susup içime atıyorum hani açsam ağzımı konu büyücek o yüzden diyorum sus tugba ama bunu bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum üstüme üstüme geliyorlar arayıp sürekli moralimi bozuyorlar 6 ayda kaç kez ağlayıp ağlayarak uyandım bilmiyorum
Ozlem2206 zeynonunannesiiii tabiki etkileyebilir ama rabbim herşeye bir zaman biçmiştir sen içini ferah tut 5.ayımdan itibaren sıkıntı üzüntü içinde geçti tam 9 aylıkken doğum yaptım çok şükür risklerimde oldu bol dua et ve herşeyi bi kenara bırak bebeğin için🙏🏻
3oglanannesi zeynonunannesiiii boşver gerçekten kaynana görümce eş yüzünden stres yaşadım bende en son görümcem bi telefon da ağlatto sancım başladı ve Doğum başladı önüne geçemediler çocuğumun tırnağı etmezler dünya yansa takmam artık çok acı çektim çünkü eşim bile olsa kovuyorum evden beni germeye başlarsa Allah’tan bu sefer eşim iyi ilkinde gördü ne oldu germiyor hamilelikten de kimsenin haberi yok zaten küsüm 3 senedir
zeynonunannesiiii 3oglanannesi işte 1 değil 2 değil bende erken doğum olur diye korkuyorum anlamıyorlar hepsi çocuk doğurmuş insanlar ama insanlık yapamıyorlar
Xxz 3oglanannesi aynen bizde öyleyiz. İkinciyi haber vermedim haketmiyolar zaten bir emekleri de yok en zor günlerini yalnız atlatiyorum kime ne. Amaaan
3oglanannesi zeynonunannesiiii kimse anlamaz erken doğum yap yine anlamaz prematüre ne demek onu bilmiyordu benimkiler olan çocuklarımla bana oldu kimseye bir şey olmadı panik atak hastası oldum değmez miş kimse içşn şimdi anlıyorum
zeynonunannesiiii 3oglanannesi eğer böyle bisey yaşarsam kimseyi affetmem gerçi umurlarında olmaz ama Allah büyüktür 6 aydır burnumdan getirdilerr
burcuacrr zeynonunannesiiii kesinlikle evet. Erken doğum değildi ama gün içinde kötü bir şey yaşadım o gün dogurdum.
3oglanannesi zeynonunannesiiii kimsenin umrunda olmuyor benimki bide ikizdi biri küvezden çıktı diğeri ölebilir dediler 2 çocuğun 2 side hak mı ölürse ölür dediler o kadar umurlarında değildi ne çocuklarımı gösterdim bi daha nede ben görüştüm Allah hepsini bildiği gibi etsin