Habibes 10 haftalık bebeğim hicbirsey yiyemiyorum bulantidan sadece elma muz ve nar yiyorum yemek hiç yok zararı var mıdır Kızlar burada narı sürekli yemek istiyorum
Oguzilke Habibes canınız ne istiyorsa ondan yiyin. Zorla yenilen yiyecekleri kusmaktansa sevdiklerimi yerim. Doktorum da öyle dedi. İlk bir kaç ay böyle sonra düzelecek
Mavininbiri Habibes Bende öyleydim 3 ay ım bitene kadar nerde ise sadece,sadece nar,muz,kivi,portakal ne yemek ne su hiçbirşey yiyip içemiyordum. Bir zararı yok meyve aksine onları da yemeseydin kururdu full vücut
Sm-55 Habibes bir zararı olmaz bende ilk zamanlar birşey yiyemedim sadece mandalina,makarna ve nişasta yiyordum. Zaten 3 ayından sonra bebek senden besleniyor
Habibes Oguzilke bende artık kusmaktan yorulduğum için yemiyorum çevremde sürekli bebek gelisemiyecek diye konuşunca canımı sıkıyorlar doktorum banada yeme zamanı gelince yiyeceksin az az dedi
edaliannee Ben 5 ay her şeyden tiksindim yemek görünce ağlıyodum çocuk gibi ama bebek büyüdü gelişti kafana takma kuruyemiş ye mesela ,meyve ye ,yeşil salata yap ye limonlu vs zaten bunlar kilo aldıran bebeğe
Burcucukk Sadece nar ı doktorum yasaklamisti bana . Cok canin isterse bir seferlik 4/1 ini yiyebilirsin demisti. Sadece bana mi yasakti bilmiyorum ama dikkatli ol istedim .
hukukcuanne_06 Ben ilk başlarda bir bütün narı eşimle birlikte yedim bi kaç kez , ama zararlı olabileceğini okuduktan sonra yemeyi bıraktım doktora danışın diğer meyveler için sıkıntı yok, peynir ekmek de mi yiyemiyosunuz ordan azcık protein alsaydınız bari:(
hukukcuanne_06 Habibes prilam içtin mi canım ya kendine zulmetme ben ilaç içmiyim diye bi süre istemedim ama başladıktan sonra kendime niye eziyet etmişim dedim
Habibes hukukcuanne_06 evet gece yatarken 2 tane sabah da zofer verdi canım doktor ama bende tiroit çıktı bulantilarim o yüzden zorluyormuş