Kuzuannesi İstanbul’da özel hastanede doğum yapan var mı ve dr çağla jasmine’nin hastası olan var mı ? Doğumum yaklaştı ama hala doktorum yok hastanem yok. Ücretler çok fazla ne yapacağım bilmiyorum acil yardım lütfen 🥺
Merveb46 Kuzuannesi çağla hanım en son başarı hastanesindeydi şuan nerede bilmiyorum ama tatlı bir kadın
Mltmsncn Kuzuannesi gültepe avicenna cem ardıç a gidiyorum. Muayene ücreti 170 tl normal dogumda 3250 tl. Diğer hastanelere göre iyi ve doktorumdan cok memnunum. İnstagramdan bir araştırın isterseniz doktoru.
Merveb46 Başarıdayken gitmiştim dediğim gibi güler yüzlü doktor daha sonra çok beklediğim için farklı az hastası olan doktora geçmiştim geçmez olaydım
Kuzuannesi Merveb46 randevusuz çalışıyor bu beni biraz endişelendirdi muayaneyen gidip beklemek zorunda da kalmak istemiyorum sizde öyle sorun oldu mu
Ezgi1993 Mltmsncn Cok uygunmus.. ben dun memorial hastanesinde sadece kontrol ve kan tahlili icin 2300 tl odedim.. saka gibi fiyatlar
Kuzuannesi Mltmsncn tekli oda ve doğuma doktorun gelmesi ekstra ücretli mi birde odalar temiz değil diyorlar yorumlarda odalara baktınız mı hiç
Mltmsncn Ezgi1993 doktorum bu hastanede kan tahliliyaptırma diyo hastalarına. Devlete yönlendiriyo bana whatsapptan at sonucları diyo. Ben bu zamana kadar tüm tahlillerimi devlette yaptırdım whatsapptan attım. Bu yanıda cok iyi
Mltmsncn Kuzuannesi arkadasım orda yeni doğum yaptı. Tek kişilik odalar. Gayette temizdi. Kendi Doktorunuz mesaide değilse çağırmak ücretliymiş diye duydum ama özellikle sormadım.
Mltmsncn Kuzuannesi benimkş gültepe şubesi. Analık sigortası olarak gösteriliyo ve 170 ödüyorum. Eğer sizinde aynı hastaneyse analık sgortasını hatırlatın isterseniz