ayse-huseyin16 35+5 haftalık hamileyim iki gündür sol bel boşluğumda dayanılmaz bi ağrı var önce geçer diye oralı olmadım hamilelik sürecimde zaten sürekli bi yerlerim ağrıyordu ama bu geçmiyor hatta artıyor 🥺 ağlıyorum yarım saattir nefes aldırmıyor nefes alınca bile batıyor resmen böyle olan var mı doktora gitmem gerekiyor mu lütfen yanıtlar mısınız 😪
iremkrkurt ayse-huseyin16 Benim uzun zamandır var o ağrı 37+1 günlük olduk ama korkulacak bir şeyin olmadığını söylemişti doktorum ☺️
iremkrkurt ayse-huseyin16 Büyüdükçe sol bel boşluğumda ki bir sinire baskı yapıyormuş belki seninde öyledir canım yürütmüyor bile 🤭
Nuraykk ayse-huseyin16 aynısı bende yaşadım, magnezyuma başladım sonra iyi geldi çok şükür, son aya girince malesef kemikler ağrımaya başlıyor kramplar giriyor ben doğuruyorum sanıyordum o kadar kötü bir ağrı, ama dediğim gibi magnezyum iyi geldi
ayse-huseyin16 iremkrkurt evet hareket edemiyorum resmen hep aynı pozisyonda oturuyorum 🥺 yürüyemiyorum yemek de yapamadım doğuma kadar nasıl olcak hep böyle mi gidicek 🙄
iremkrkurt ayse-huseyin16 Bende öyleyim canım ama hâlâ devam ediyor maalesef bende özellikle bir iş tuttuğumda daha çok ağrıyor ☺️ Egzersiz yapabilirsin rahatlatıyor biraz 🌸
ayse-huseyin16 Nuraykk önceleri magnezyum kullanıyordum 1 aydır bıraktım bi faydasını görmediğim için bu ağrılara iyi gelir mi bilmiyorum 🥺
Zuhalsareelif Aynı sekılde agrılarım var akıntın kum gıbımı bol su ıc ben bol su ıctım kum dokuyoruz buyukmıhtımal
ayse-huseyin16 Zuhalsareelif iremkrkurt Şu an hastanedeyim geceyi ağlayarak geçirdim doktor bu bir böbrek taşı kumu olabilir yada enfeksiyon olabilir dedi böbreklerde bi sıkıntı çıkmadı tahlil verdik onu bekliyoruz
Zuhalsareelif ayse-huseyin16 evet kumdur zaten bende bı kac gun cekdım ama anlamıstım daha kncede yasadım cunku bol bol su ıctım daha ıyım
ayse-huseyin16 iremkrkurt Zuhalsareelif İdrarda kan ve enfeksiyon olduğunu söyledi doktorum antibiyotik verdi şu an onu kullanmaya başladım
Arzucaglar 35 haftalık hamileyim bende sol kalçam çok agrıyor ağrısı bacagıma vuruyor beni yürütmüyor çok agrım var 1 adım atamıyorum
ayse-huseyin16 Arzucaglar o bende bayadır var bel ağrısı kalçaya vuruyor ve bacak krampına sebep oluyor sanırım siz doktorunuza yine de bir söyleyin derim bu şikayeti söylediğimde doktorum magnezyum önermişti ben magnezyumun bana etki etmediğini farkettiğim için kullanmayı bıraktım Bu arada idrarda enfeksiyon ve kana rastlandı antibiyotik verdi doktorum ve ağrı kesici şu an daha iyiym çok şükür
Arzucaglar ayse-huseyin16 magnezyum kullandım ama bir faydasını görmedim bebek büyüdükçe daha çok agrım arttı enfeksiyon var idrr yolumda amanç az dedi doktorum su iç atarsın dedi su içiyorum ama agrım çok bacağımın üstüne basamıyorum