Payasadeka Artık nefes alamıyorum. Burun mukozam o kadar ödemlești ki ağzımdan nefes almaktan boğazım kuruyor 😂 gebișler sizde durumlar nasıl?
minikturtam1 Payasadeka ay ben daha 5 haftaligim. Benim normaldede bir burnum gikansa direk acilde alirim solugu. Cünki nefes alamadigim zamn panik atak geciriyorum resmen.işu an bendede ara ara burun tikanikligi oluyor. Kafayi yiyorum. İlerleyen haftalarda dahada artarsa ne yaparım hic bilmiyorum.
Daisy0903 Payasadeka bunun için havuç yenmesi gerektiğini duymuştum, nefes darlığına iyi geliyormuş gebelikte. Her gün yemeye çalışım, denemekte fayda var umarım faydasını görürsünüz.. 😊
bbnngg Payasadeka 34 haftalık hamileyim yaklaşık 3 aydır burnumun sağ tarafı kapalı şişlikten dolayı. Hamilelikte beni en çok zorlayan şeylerden biri oldu bu burun tıkanıklığı. Umarım doğumla düzelir.
Arzu24 Payasadeka kokuyu alabilymsnz acaba ve burunda tıkanıklık ve kuruluk mu var doğumda geçer mi bnde oyleyim
Arzu24 Payasadeka benimde aynı koku alıyorum ama biraz zor sanki o da tıkanıkliktn ve kurulduktan dolayi sanirim
Haferfaze Ben 19 haftalık gebeyim ve erken olmasına rağmen benimde burnum tıkanıyor,yatamıyorum.Dün ve bugün breathe right burun bandı denedim ve işe yarıyor şuanlık.