La_le 12ilk34 baby turco iyi diyorlar canım saun trent yolda indirimde 168 tane var içinde 148 TL ama 2 numara ben 1 numara almicam
Leylasiva21 12ilk34 Molfix aldim ablam kız kardeşim yengem hepsi kullandı ne pişik yapiyor ne sızdırıyor bende onu tercih ettim
Smyye1B 12ilk34 Dün eltim Sleepy Yada Baby turco alma ilk önce prima al sonrasına bakarsın dedi iki çocuğuna da ilk onu almış.
bsnrd 12ilk34 baby turco kullandm çok memnn kaldm.boyutu biraz küçük ama ben 1numara 200 adet kullandm.bebegm minyondu.her bebek farklıdır.evde minies var memnn kalmdm bitsin tekrr baby turco alicm HC sznti yapmadı,piskte yapmadı
Mervepera 12ilk34 bebisten bebise değişir bence 🙄 prima yada sleepy diycekler çoğunlukla ama bebisin teni neyi seçecek bilemeyiz sence hangisi ise onu al küçük paket dene ona göre devam edersin ben öyle yaptım 🤷♀️
La_le 12ilk34 valla canım en iyi bez alsam desende bebeğe pisikte yapar o bebeğine bağlı bakarsın en berbat marka bebeğine iyi gelir bilemezsin ben sadece herkesin tavsiye ttigi markayı dedim bide fiyat olarakta uygun
mom1111 Smyye1B priminin içinde petrol maddesi varmış çok zararlı olduğu yazıyor çoğu yerde bence sleepy bionatural ile başlayabilirsin Bebeğin vücut kabul ederse bu markadan devam edersin
Anne1010 Bende pttavm den 120 adet yenidoğan 126 adet iki numara baby turco aldım. Ama denemek amaçlı indirime girmişti. Önü büraz kalın arkası ince. İlk üç ay götürür beni. Ama ilerleyen zamanlarda kullanacağım bi bez markası değil.
Limonzeytin Molfix kullanmayı dşünüyorum yenidoğan 1,2 numaralarndan çoklu paket aldım 3te alıcam kenarda dursun..
edibudu Ben sleepy aldim Gecen gun 40 li 1 numara ve 2 numara toplam 80 adet. Belki bebege yaramiycak ona gore degisirim diye.