Momy1 serpilctn bende naptiysam cikmamisti en sonunda bulasik parlaticisiyla sildim cikti istersen bi dene canim
La_le serpilctn bulaşık parlatıcı var mı canım o iyi çıkarıyor beyaz bı bezle silmem lazım anında çıkarır subfalan tokmene bile gerek yok ben öyle yapıyorum halimda gri yani hiç biseyde olmadı
Mimii94 Benim de cikmadi hatta sildikce sonraki gun baktim genislemis leke. 🤷🏻♀️ Hali yikamaya verdim insallah cikar
Mimii94 serpilctn oo o da kotuymus😣 ben beyaz sabun ve pril denedim ama cikmamisti bulasik parlaticisi diyolar bi deneyin bakalm umarim cikar
Deletedmom_110 Benim halim da öyle mahvoldu çıkmıyor denemediğim deterjan vs kalmadı yıkamaya vercem bayramı bekliyorum
Mevaninannesiii serpilctn yıkamaya gönder bazı halılar ne yapsan çıkmıyor üstüne leke kalıyor silinen yerde🙄sarı sarı 🥴
serpilctn Sinemnur55 karbanotla sildim bakalım şimdilik çıktı gibi kuruyunca belli oluyor 🤕sirke denemedim onuda bi deneyim
Anne1010 Vanish kosla kullandım ben. Hemen çıkardı. Ama sildikten sonra üzerine bişey ser. Kusuyo çünkü. En azından bez emiyo.
Noname35 serpilctn şok da ebru markalı oda ve kumaş temizleyici var onu lekenin üstüne sıkıp silince çıkartıyor lekeleri
Rabiaaa46 serpilctn alabilirsen yakınlarında varsa poxy nin genel temizlik ürününü al onunla sil benim halımda çok riskli bi halı tek çıkaran oydu