Babymomms Sevgili anneler şu an 18+3 haftalık hamileyim. Kızımız olacak 💕 ultrasonda her şey çok güzel gözüküyor ancak daha bebişin hareketlerini hissedemedim. İlk hamileliğim. Benim gibi olan var mı 🙄
moom222 Babymomms benmde ilk hamileliğin cnm 19+4 deyiz şuan sadece dün böyle hisseder GB oldum çok anlamadım ama etim oynadı bebisn icerden itiyor baskı uyguluyor karna merk etme hissedersiniz
yasemin0007 Babymomms benımde ılk gebelıgım canım bende 22 haftamda hıssettım ılk gebelıkte 22 kadar hıssetmemem normal demıstı doktorum
Tueaksy Babymomms Babymomms benimde 19+4 daha yeni yeni özellikle geceleri teknelerini hissediyorum dondugunu anliyorum ama arada sırada 🥲
Babymomms moom222 uff çok teşekkür ederim canım, böyle 16. Haftalarda hissedenleri okudukça korkmaya başladım biraz ondan tedirgin oldum 🥺
moom222 Babymomms cnm bnde senin GB hissetmedigim için korkuyordum ama yavaş yavaş ilklerde 24 haftaya kadar sorun yok korkma
Babymomms yasemin0007 çok teşekkür ederim çevremdekiler sürekli soruyor hissettin mi hissetin mi diye hissetmediğim için kendimi kötü hissediyorum açıkçası
Babymomms moom222 çok teşekkür ederim canım herkes sorunca hissetttin mi diye hissetmediğim için paniğe kapıldım
moom222 Babymomms yok cnm hiç kapılma bn stres eden biri olarak diyorim Allah vesveseyi alsın icimzden tadını çıkart boşver ben kendime de diyorum bes aya yazık ettin yasiyomu kalbi atıyor mu tekmelemedi hissedemedim karnım çıkmadı gidiyorduk gayet iyi çocuk boşuna yapıyoruz işte ama napalim.kuluz bizde
Babymomms moom222 aynen öyle ister istemez insan stres yapıyor düşünüyor, inşallah bende yakın zamanda hissederim canım içimi rahatlattın