Derya341986 Doktor risk yok dedi ama insan korkuyor hatta ilk tepkim erken değilmi oldu doktor saçma bir suratla bana baktı hayır olabilir çok normal dedi yaşayan varmı
Kahverengi_ruya Derya341986 korkmana gerektiren bir durum yok 21. Haftada benimde bebegimm bası hep assagıdaydı hatta renkli ultrason bile o cok hareketi sureli rahat etme derdinde nerde rahat ederse orada yatar doktor aynen böyle dedi ve su an 26+2 deyım Allaha şükür hiç bir sıkıntı yok 🤩🤩
essyagiz Derya341986 Doktorun doğru demiş canım, bebeğin yeri bol olduğu için sürekli şeklini değiştiriyor. Doğum pozisyonunu alması için çoook haftalar var önünde, Allahın izniyle stres yapma sen hiçbirşey olmaz, ne şekillere girer bebişin🐣☺️
Ayse53 Derya341986 o haftada benimde öyleydi zaten bebek durmuyorki. Gün içinde bile baş arada aşağıda arada yukarıda. Son haftalarda dönüp bida sabit kalıyor kanala girince zaten doğum başlıyor.
Derya341986 Kahverengi_ruya sen sürekli yatmadın dmi cnm bu sebepten dolayı normal hayatına devam ettin
Derya341986 Kahverengi_ruya hissediyorum cnm maşallh hiç durmuyo durmasın okdr iyi hissediyorumki o oynadıkça
Kahverengi_ruya Derya341986 ben hamileliğin basından beri hiç yatmadım hiç doktor yatış bile vermedi hatta cinse ilişki den bile uzak durmadım Allaha sükür cok iyiyiz gezdim tatilde gittim denizede gittim zehir dısınada gittim sadece sunu cok ıyo anladım fazla kafana takmıcaksın tamam can tasıyorum ama herseye pimpiriklenme rahat ol
Ayse53 Bide hareketlerinide yeni ye hissediyorsub muhtemelen bak bi büyüsğn o başı nerelerde gezicek 😁
BarBeyzazer Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 34 haftalık olduk kızım 21 oğlum 25 ten beri baş aşağı Doğum pozisyonunda korkmayın Allah’ın izniyle vaktinde gelicekler 😍🙏
Derya341986 Hanim78 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm ama 3cm kısa değil bildiğim kadarıyla 2.5 altı kısa diye biliyorum benmkide en son 43 dü idrar yolu iltahabım var rahim ağzıma bakarken söyledi doktor
Hanim78 Derya341986 amin cnm bende kasılmalar da var bacagim varis oldu kız bebek bekliyorum hayirlisiyla biraz ağır olur hamileliği kız bebeğin diyor herkes