Elisediz Erken gebelik testi yaptım Adetime 10 gün var test yaptım negatif uff 😤 acaba hamile kaldım mı düşüncesi yiyip bitirdi beni , adet bitişinden başlayıp yumurtlama günüm dahil öncesi sonrası düzenli ilişki oldu yumurtlama 14 gün 🤲🏻 Bir umut
Denizpyraz Elisediz daha çok erken canim test için erken gebelik testleri bile 6.7 gün öncesinden doğru sonuç veriyor.
neval270071 Elisediz canım bi kere böyle yaparak asla hamile kalamazsın bi zamanlar ben böyleydim eşim bana bi bağırdı bırak dedi şu işin peşini hayatın akışına bıraktığım an adet gecikince anladım ki hamileyim sen de kendine bu eziyeti yapma daha 10 gün var o kadar kafana takmışsın ki ben böyleydim ve bu seni yiyip tüketir bi rahat bırak
esn46kyy Elisediz 10 gün çok erken Ve erken gebelik testleri de bazen adetten önce doğru sonuç vermiyor Ben adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Yok diye düşünüyordum adetim 4 gün gecikince şüphelendim 4. Gün tekrar yaptım pozitif çıktı Akışına bırak canım kendini bu kadar yorma Vakti gelince olacak zaten
Denizpyraz Elisediz çıkmaz canim. Bende çıkmadı. Adete 7 gün varken erken gebelik testi çıkmadı. Adete 3 gün kala normal kaset testde çıktı.
Elisediz neval270071 benim eşimde aynı cok kızıyor adete yakın ister istemez oluyor bu napım ki canım 😢