Leyle Merbaha bayanlar bugün detaylı ultrasona girdim bebeğin kalbinde parlaklık var dedi tarama testlerini yapmamistim detaylı ultrason da çıktı bide rahim damarlarında darlık çikti bu durumu yaşayan varmı tedirgin oldum
Burcusenkoc Leyle benim bebeğim de de çıktı Detaylı da 1-2 hafta gibi bir sürede geçti ve doktorum kromozom hastalıkları riskini az da olsa arttırıyor dedi nifty ve amniyosentez önerdi. Yaptırmak istemedim tek başına bir bulgu birsey ifade etmiyormuş
Ay0694 Leyle benim de öyle çıktı ama korkma dedi bebeğin kalbi tam anlamıyla 24. Haftada zaten anlaşılıyormuş..genelde olabiliyor dedi..bende hic kötü düşünmedim,biraz pozitif düşünüp Allah’a sığınmak gerek canım
Leyle Deniz2961 peki rahim damarlarında çentik var dedi buda gelişim geriliği vaya annede yuksek tansiyon yapıyor mus bu durum hakinda bilgin varmı
Leyle Burcusenkoc babada iki testen birini önerdi yapmak istemiyorum başka bı hastanede de baktircam bebeği besleyen damarlarda daralma var dedi onu. Takibini yapcam yoksa bebeğim Allah’ım nasıl isterse öyle olur inşallah sağlıklı olur
YeniAnneee06 Burcusenkoc aynı durumdayz sadece parlaklik cıktı detaylı yapan doktorum önemsemedi kendin doktorum korkuttu dow sendrm belrtisi olabilir dedi çok iyi bir perinatolji buldum onunla iletişime geçtim önemsiz birşey çoğu bebek de çıkıyor dedi o kdr araştırdm ki tek başına bir bulgu değilmiş
Burcusenkoc Leyle evet benim de az kaldı doğumuma ister istemez kafaya takılıyor tabi ki ama rabbimden gelene razıyız 🤲🏻
Burcusenkoc YeniAnneee06 bende öyle canım 3-4 tane doktorla görüştüm hepsi tek başına anlamsız dedi 😌 senin ne kadar var doğumuna
YeniAnneee06 Burcusenkoc evet canım bende inan çok araştırdm bende 3 4 tane perinatolji doktor ile görüştüm hepsi önemsiz dedi canım bana daha var temmuz Da doğucak bnm kızım inşallah ayrıca 2 lü ve 4 lü temiz çıkınca hiç ihtimal vermesi detaylı yapan doktorum ama kndi doktorum tutturdu illa 5 milyrlk test var yaptır diye çok araştırdm bir suphehe yafa bil bulgu olsa o kdr parayı verp yptrckdm ama diğer doktorlar önemsemedi
Burcusenkoc YeniAnneee06 tedavisi olan bisey olsa herkes yaptırmak ister ama zaten 5-6 aylık olmuş yani Allah korusun bisey olsa bile ötenaziye giriyor yani anne karnında ki bebeğe dokunamıyolar her türlü doğacak allahtan gelene razıyız rabbim sağlıklı evlat versin inşallah 🙏🏻
YeniAnneee06 Burcusenkoc inşallah herkese amin… Ama ben kötü düşünmüyorum tek başına bir şey ifade etmediğini düşünüyorum o kdr doktordan Snra içimi ferat tutuyorum
Burcusenkoc YeniAnneee06 evet canım inşallah bende öyle düşünüyorum az günüm kaldı zaten bakalım 🤲🏻☺️
Burcusenkoc YeniAnneee06 yok canım şehir hastanesinde yapacağım evet istiyorlar bugün verdim testi doğumum yarın 😊 ama özel de olsa yapılıyor