Busr21 Kızlar merhaba çevremde şu sıra çok fazla hamile ve lohusa var hepsi özellikle ilk gebelik yaşıyor ve benim de ilk gebeliğim hemen göğüs bakımına başla aksatma diyorlar siz neler yaptınız? Lanisoh krem aldım ben bugün itibari ile başladım ama 🤷🏻♀️
Imasleeper Busr21 iyi yapmışsın bende öyle düşünüyorum 36+4 üm e bebeğe gidip alıcam bi an önce ve başlıycam çünkü döküntü olmaya başladı uçlarında çatlıycak belli önceden önlem alıcam
Havvacolak Busr21 Uygularken meme ucuna masaj yapmamaya dikkat edin bu kasilmalarinizin başlamasına sebep olabilir.Dikkatlice masaj yapmadan uygulayın bir de herkes gümüş kapak öneriyor bende 36 haftayı geçince başlayacağım.
Kuzuannesi Busr21 kaynatılmış zeytinyağının sürülmesi ile ilgili test etmişler çok faydası olmuş onu yapıcam ve e vitamini kullanıcam doğal yol daha iyi olduğu söyleniyor deneyin ve 37. Haftadan itibaren belki dakika masaj yapın 🌸
Estrella Busr21 aynen canım ben 35. Haftamda sürmeye başladım. Önceleri sadece duşlardan sonra sürüyordum şimdi doğumuma ikigin kaldı bir haftadır her gün sürüyorum gümüş kapak kapatıyorum
Busr21 Imasleeper simdi bile zeytinyagi ile yapabilirsiniz bence. Ay ben aşırı heyecanlıyım. Sizde durumlar nasıl? Normal düşünüyorum ama ne normal ne sezaryan kendimi hiccc düşünemiyorum o anda 🥲 gecen annem diyoki bi sekilde cikicak akışına birak😂
mimikralicesi Busr21 Ay herkes banada aynısını diyor ama ben çok stres yapıyorum ya 34 haftalığım doğum yaklaştıkça stres artıyor
Imasleeper Busr21 annene katılıyorum valla bende heyecanlıyım ama akışına bıraktım bi an önce sağ salim doğsun istiyorum valla hamilelik çok yordu beni kızım kucağımda olsunda başka bişey düşünemiyorum 😂🤗
Busr21 Havvacolak birde emzirme eğitiminde kasilmalarin başlaması değil bebegin dogum kanalina yerlesmesine yardimci oluyor denmişti 😊
Busr21 Imasleeper yaa normal mi düşünüyorsunuz yakınmış tarihler bakalim ne zaman dogurucazz benimde kızım olucak💓 adi ne sizinkinin