Meltem5955 Kızlar bana nişan 8 e sezeryan için gün verdiler, öncesinde hangi tahliller yapılıyor? Kaç tüp kan alıyorlar?
Zeyzeyp Meltem5955 bana hiç öyle tahlil falan yapılmadı ki cnm direk bi damar yolu açtılar hazırladılar direk aldılar öle öncesinden kan alınıp tahlil fln olmadı yni oluyor mu o konudada bilgim yok
Tavsanannesi Meltem5955 cuma günü sezaryen olucam 2 gün önceden aç karnına gelmemi söylediler birkaç kan testi ve kovid testi yapacaklar bi tek bunu biliyorum Perşembe günü de yatış yapıcam
asel35ece Meltem5955 ben bugün yaptırdım 4 tüp kan alındı ekg çekildi ve anestezi uzmanı ile görüştüm
Aloneanqel Meltem5955 ne tahlili bilmiyorum ama bana da yapıldı. Dahiliyeye de gidiyordum ben troid ve şeker için onlara bakmışlar kanda. Herşeye bakmışlar. Sezaryenden 4 gün sonra dahiliye doktorum çağırmıştı o söyledi bakılmış zaten diye
Meltem5955 Tavsanannesi bende pazartesi gidip kan vericem cuma yatış yapılacak korku heyecan varmi canim
Zeyzeyp Meltem5955 anladım cnm benm randevuya gittim suyum azalmIştı ama geçen haftadan doktor hazırlıklı gel demişti direk almışlardı belki ondn yapmamışlar olabilir bana sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşlh cnm şimdiden gözün Aydın diyim darısı bizm başımıza
Tavsanannesi Meltem5955 hemde nasıııl anlatamam ilk hamileliğim bir de ne yaşayacağım hakkında hiç bir fikrim yok 🙄🙄
nurcan_26g asel35ece kaçıncı haftadasiniz ne zamana gün verildi acaba ? Bana da 26sinda tahlil ve anestezi için gel denildi de o yüzden merak ettim
asel35ece Babytwopro herhangi bir rahatsızlığım olup olmadığını, kullandığım ilaçlar olup olmadığını, bir ilaca alerji durumu olup olmadığını, daha önce ameliyat olup olmadığımı, sigara ve alkol kullanımı olup olmadığını sordu. Kan ve EKG sonuçlarına baktı
_Koncuy_ Meltem5955 bana kimse öyle birşey dememişti, acil sezeryana alındım ama beni hazırladıkları sıra da onlar almışlar yapmışlar tahlilleri doğum sonrası evrakların içinde görmüştüm ben sonuçları