MerveeD MerveeD yada bu tarz mı önerilerinizi bekliyorum kaç aydır bakıyorum bir türlü karar veremedim yardım edin kızlarr
EsilaMiracAyazEren_Moms MerveeD Ben değil ama görümcem bu tip kullanıyor. Gayet memnun kalmış. Hediye gelmişti ona başta büyük diye beğenmemişti ama şu an gayet memnun
Eliferimm MerveeD Ben bir hafta önce bu tarz aldım ama henüz hamileyim belki kullananlar vardır bakalım yorumlar gelir :)
MerveeD EsilaMiracAyazEren_Moms Yaa alıp almamakta da kararsızım bebek arabası almak şart mı acaba cok gezen biri de degılım arabamız da yok asansörsüz 3. Katta oturuyorum kararsız kaldım 32+4 oldum hala karar veremedim
EsilaMiracAyazEren_Moms MerveeD Bi yerde işe yarıyor ya. Markete falan gidince mesela bi elinde poşetler bi yandan çocuğu tut zor oluyo
MerveeD Deletedmom2265 bunların indirimli hali bile çooook pahalı olur bu kadar pahalı bir araba düşünmüyorum. Cook fazla kullanamaz cnkı
MerveeD EsilaMiracAyazEren_Moms Bende onu düşğnerekten aslında almak ıstyrm ama ne bılım ya hangı marka alacagımı bile bilmiyorum ilk gebelık cok zorr🤷♀️🤷♀️
EsilaMiracAyazEren_Moms MerveeD Ben kendim Kraft kullanıyorum. İlk bebeğimde almıştım. Hala kullanıyorum baya sağlam çıktı