Zehrakaramanoglu6554 Kızlar merhaba birşey soracaktım bebeği karnında ters olan var mı yani ters dönmüş olan doktorum ters dedi ama yinede içim rahat etmiyor bebeği ters olup doğum yapan var mı herhangi bir sorun oldu mu yada neyden kaynaklı acaba
Mavidunyamm Zehrakaramanoglu6554 bebek ters iken yani makat geliş iken normal doğum yapılmıyor. Dönmesi için siz biseyler yapabilirsiniz. Karnına flaş tutanları falan duymuştum 🙂
Zehrakaramanoglu6554 Mavidunyamm öyle mi peki herhangi bir anormallikten kaynaklı birşey değil demi hani sağlık durumu ile ilgili
Mavidunyamm Zehrakaramanoglu6554 hayır hayır sağlıkla ilgili bir sorundan değil. Bebekler canı nasıl isterse öyle durur 😅 keyiflerine göre yani 😍 sırf bu yüzden sezaryen olan çok kişi var sırf bebek makat geliş diye 🙈
Sinoooom Benim bebeğim de makat duruyor sezaryan istiyordum zaten 🤷🏻♀️ Makat normal bişey bütün bebekler önce makat sonra Dogum pozisyona geçiyorlar anormallık yada sağlıkla ilgili bişey değil
Zehrakaramanoglu6554 Sinoooom googleden baktım biraz çok korktum değişik değişik şeyler yazılmıştı içim rahatladı şükür 7. Ayım bu arada
Zehrakaramanoglu6554 Mavidunyamm ayyy hadi inşallah yaa gerçekten içime su serptiniz🌸❤️ sağlıklı olsun da sezeryanda olurum