KkubraOz Sumeyyetayyip19 3. Aya yeni girdm ama 2 saat aç kalayım mide bulantısı, yanması , baş dönmesi hepsi bi arada geliyor. Bide havalar ısınıyor susuz kalmanın bebek içinde iyi olmayacağını düşünüyorum tutmcam telafi ederim daha sonra
eslemesila Sumeyyetayyip19 hayırlısıyla gelip geçsin ramazan ama gerçekten gebelikte açlık susuzluk zor ama bende kendi yani daha küçük olduğu için tutmamda sakınca olmaz diye düşünmüştüm
Sumeyyetayyip19 eslemesila bende zor dayaniyorum açlığa sususluga hamilelikten dolayı birde 2.50 yaşında oğlum var nasıl tutucam bilmiyorum ama tutmaya çalışicam
ElifyV Sumeyyetayyip19 4 aylık hamileyim bende. Ya çok tutmak istiyorum ama aç kalınca aşırı mide bulantısı yaşıyorum. İlk gün bi deniycem eğer mide bulantısı yaşarsam tutmam borç kalır. Sonuçta ibadeti işkenceye çevirmenin anlamı yok. Ama tutan da var tutamayanda bence bunun bir önemi yok. Kişiye bağlı bişey.
Teadora gizemm0688 kesinlikle haklsın dinen caiz değil zaten hamileyken oruc tutmak hangi hocaya sorarsa sorsunlar caiz olmayan birşeyi yapmak cok günah zaten içinde can tasıyorsun yemek ıcmek zorundasın bıraz bırsey yemedgındr o sabi içerde hareket dahi etmiyor …
Sumeyyetayyip19 Teadora valla ben kendime güvenemiyorum açıkçası ama eşim ölmezsinya birşey olmaz tut diye diretiyo sanki hamile değilmisim gibi
Teadora Sumeyyetayyip19 yok kuzum kendine güvenmekle alakası yok benim eşim de tutuyor ama hamileliklerimde bana boyle bırseyın baskısını da asla yapamaz zaten tutamadıgım kadarının miktarını durumu olmayan bir aileye veriyoruz böyle birşeyi Rabbim caiz kılmadıysa var demek ki bir bildiği