Gzm23 Kızlar doktor önce anestezi uzmanı ile görüş dedi aç mı gitmem lazım birde hangi testler yapılıyor?
narlinco Gzm23 merhaba bir kaç saat önce oldum. Epidural doğum gerçekleştireceğim. Form dolduruyorsunuz geçmiş hastalıklar alerjiler vs ile ilgili sonrasında da kan tahlili ve pcr testi alınıyor
narlinco nurcan_26g Haftanız ile alakalı bir durumdur. Benim doğum için verilen tarihte ben 39+3 oluyorum.
narlinco Gzm23 valla ben aç karnına değildim. Nstye girdiğim için öncesinde zaten hafif bir kahvaltı etme zorunluluğum vardı.
nurcan_26g narlinco 38 haftalık oluyorum çağırdığı tarihten 39 bayrama geliyomus falan dedi sonrada sen ayın 26sinda randevu almadan gel kontulsyon yapılsın dedi . Sizin kaç gün sonrasına verdiler gününüzü
narlinco nurcan_26g benim bebeğim 38+1 ken haftayada durum aynı olursa sezeryanla alalım demişti. O yüzden bu sabah durum aynıydı ve çarşambaya tarih verildi. Bence sizim tarihinizde uygun mecburi sezeryansa eğer 38de alınıyor zaten ben dönme ihtimalime karşılık 1 hafta normal doğum için beklemek istemiştim. Yoksa geçen hafta sezeryanla doğurmam gerekirdi.
Gzm23 narlinco senln ki neden mecburi canım? Ya bende de bebeğe giden iki damar da sorun var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği dedi doktor ama hiç sezeryan hakkında konuşmadı normal doğum olur mu ki riske almalı mıyım yoksa 38 haftalık olunca yani pazartesi sezeryan mı olmalı yım?
narlinco Gzm23 canım ben doğurdum. Darısı başına inşallah şöyle ki, bebek kanala girmemişti, açılmam yoktu, kasılmam yoktu. Ve 39. Hafta içindeydim o yüzden normal istesemde epidural sezeryan olarak ilerlemek zorunda kaldım.