nurcan_26g 34 haftalık hamileyim bugün şehir hastanesinde ki doktorum 26 Nisan’da gel kaydını yaptır konsültasyon odasına giris yap dedi 38 haftalık oluyorum sezeryan olucam o gün doğuma alınır miyim anlayamadım bisey
benmuge nurcan_26g konsültasyon başka birimin seni kontrol etmesidir. Büyük ihtimal de ameliyata gireceğin için anesteziye uygun musun ona bakılacak
Gulsahdmr nurcan_26g merhaba şehir hastanesine gidiyorum bende sezeryanı neye göre söyledi dr acaba ben de 34 haftalığım ama ben henüz bilmiyorum
nurcan_26g benmuge yok konsültasyonu biliyorum anestezi uzmanı gorucek covid testin yapılacak falan dedi de saat vermedi ben erken gidicem doğuma o gün mü alir demek istedim belki o hastanede sezeryan olanlar bilir 🤗
Guzucuk25 nurcan_26g benim 2.sezeryan olcak 3 hafta var doguma randevu bulamadım benden de isterler büyük ihtimal
mink0307 nurcan_26g bende sezeryan olucam 2.ci sezeryanım ilki acil gittim için myle bieşy yapılmadı bunda bana da mı yapılır acaba
nurcan_26g Guzucuk25 bugün ben tekrar randevu aldım saat 4te girseniz bütün randevular açık oluyor ben 34 haftalığım istediler yani
Guzucuk25 nurcan_26g benim sdc lale dortisiga randevu talebim var iyuzden mi acaba tsekkr ederim Bi gireyim bakayım ya bende 35+2 oldum Bi gidemedim
nurcan_26g Guzucuk25 yok benimde randevu talebinde başka doktor hatta başka hastane var ama burdan öğrenmiştim bende her gün saat 16da randevular açılıyor ama çok hızlı olmak lazım 2 dakika olmadan doluyo randevular 😀
nurcan_26g Guzucuk25 bende tam iki ay gidemedim valla randevu bulamıyodum gittiğimde randevusuz bakmadılar sagolsunlar yazmışlar burdan da öyle öğrendim. İnşallah bulursunuz randevu
Guzucuk25 nurcan_26g randevu buldum buldum da taaaaa 14 üne zaten ben 5 haftada zor bulmuşum 8 ine gidim napim kasintidan ölüyorum ya sabahlara kadar yarın Bi gidicem randevusu belki bisi der 😞
nurcan_26g Guzucuk25 acilden giriş yapın o zaman yada çok erken gidin bakmıyorlar çünkü iki ay bende gidemedim en son acilden giriş yaptım da bakıldı karnım agriyo vs dedim sabah erkenden kaç kez gittim asla bakilmadi randevusuz kabul etmiyoruz deyip geri yolladılar hep
Guzucuk25 nurcan_26g şehir hastanesine mi gidiyorsunuz benim doktorum.orda olsa bakıyor ama çok uzak göze alamıyorum ya yoksa diye