Yeniesyenianne Merhaba herkese. Ankara şehir hastanesine Necati beye randevu aldım detaylı ultrason için. Eşim hiç ultrasonda bebeğimizi görmedi. Acaba eşimde gelse doktor girmesine izin verir mi??
Gamzeates Yeniesyenianne detaylı ultrason mu yoksa normal muayene mi acaba ben normal muayene ediyor diye biliyorum necati hoca… almıyorlar maalesef erkekler dışarı da kalıyor
AysunUgur Yeniesyenianne her doktorun çalışma şekli ve prensipleri farklıdır canım, arayabiliyorsan ara ve bilgi al, biz 35 haftalık olduk,eşimin benimle olmadığı hiçbi kontrolümüz olmadı bu zamana kadar 🌸
Yeniesyenianne Gamzeates detaylı için yönlendiriyor mu acaba ben randevu aldım ama yapıyor mu bilmiyorum
KkubraOz Yeniesyenianne kadın doğum katında bile bekleyemiyorlar. Bide ayrıntılı ultrasonun olduğu kısım iyice mahremiyet bölümü. Devlet hastaneleri almıyor malesef hiç bi şekilde
Gamzeates Yeniesyenianne yönlendirir tabiiki detaylı için ayrı bir bölümden randevu alıyorsunuz diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem bir sorun gidince