Babyborn 13 haftalık Hamileyim ve acıyı seviyorum hakkınızı helal edin ama turşu, pulbiber yiyorum. Sizce zararı var mı ?
BetlAkdenizKaymak Babyborn 16+5 im aşırı şekilde canım acı istiyor şuana kadar bi sıkıntı görmedim ben ama tam bilemiyorum yine de
deletedmom6295 Babyborn ben de yiyorum 22 haftalığım aşırıya kaçmadıktan sonra sakıncalı bir durum okumadım. mide yanması yaşamıyorsanız büyük bir soruna yol açmaz. tuz tüketimi açısından turşuyu sınırlı yemekte fayda bar ileriki haftalarda sorun yaratabilir
Anneyimm Babyborn valla bilmiym bende aciyi cok seven biriyim dolu doluu bol acili yerimm herseyi artik ne yersem bi zarari oldugunu duymdm bi sorun da ckmadi ama bisey olmz galiba:)
Aybukealtintas Babyborn Neden zararı olsunki, bende çok seviyorum başlarda çok tüketiyordum ama artık midem su içsem yandığı için az tüketmeye calısıyorum acıyı
BetlAkdenizKaymak Babyborn aşırı derecede tüketiyorum acı biber turşusu hiç eksik olmaz evimden şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Ozanin_annesi 37. Haftamdayim. Aci limon hep yedim. Hatta icimden beyaz atletli bi ibrahim tatlises cikacak diye korkuyorum🤗 o kadar duskun oldum aciya.
Ikosefecio Acının bebeğe zararı yok hatta işlemez bile istediğiniz kadar yiyin ben acısız kahvaltı yapmıyorum 🤩