Deletedmom7373700 Tyh bıraktıktan sonra değil de hamile kalmadan 2 ay önce adetim bir kaç gün öne gelmişti ve bi tuhaftı. İlk gün kahverengi leke şeklinde geldi. İkinci gün çok olmustu ve 3. Günden sonra yüne kahverengi leke şeklindeydi. 🤷🏻♀️
Hgmom1 Tyh şöyle canım benimde öyle olmuştu doktor bana vücut ilk defa böyle birşeyle karşılaşınca ilk başta tepki veriyor demişti zamanla alışır dedi 🙏🏼
Hilall_ Tyh korunmayı ilk bıraktığımda değil ama 23 4 ay sonra düzensiz olmaya başladı. Geçen ay 3 hafta gecikti kistim çıktı. Bu ay düzenleyici ilaç kullanmama rağmen olması gerekenden 1 gün gecikti :')
Tyh Deletedmom7373700 aynen canım benimde öyle oldu ilk gün kahverengi akıntı sonra yavas yavas geldi bi an gelmicek sandım cunku 2-3 günde zor geldi
Leon06 Bende de oyle oldu çocuk düşünmeye başladık düzenli olan adetim duzensizleştı stresten olabilir
Leon06 Tyh aynen 🤣 yarın sabah erken gebelik testi yapıcam adete 3 gün filan kalıyor yıldonumuz güzel bir süpriz yapmak istiyorm ama Allah inşallah pozitif görmeyi nasip eder