DuRmuSaiLesi Ayserose1001 Civcivum merhaba bende Mart 15 oldum iğneyi belim çok agrıyordu şuan yok ama bide akıntı oluyo
Ayserose1001 DuRmuSaiLesi 15 gün olmuş iğnenin 1t.gğnğ gebelik testinde çıakr diyorlar senin çıkar varsa yap bence elinde varsa bugün canım
Ayserose1001 DuRmuSaiLesi yok csnım çatlama iğnesi yaptım 9. Gün bugün 12. Günden sonra belli olavak var mı yok mu
Aysel999 Ayserose1001 evet bende kaldim oyle iyne 12ci gunu oldugu icin diyorum acama iyne etkisi gecmedimi
Ayserose1001 Aysel999 vallahi ben de çok kararsızım ne zaman test yapmam konusunda bir fikrim yok erken yapmak istiyorum ama iğneden dolayı kararsızım 😔🙈 senin 12 gün ama var gibi bilmiyorum İnşallah vardır canım
Aysel999 DuRmuSaiLesi inwallah hayrli haber aliriz hic bir agrm yok adetimdende 2 gun gecdi adetim gunu adet agrisi yawadim sonra agri filan yok hec agri yawamadim o gun haric
Ayserose1001 DuRmuSaiLesi ben briz önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika içinde ama resimde çıkar mı bilmiyorum çıkmaz gallba ama ben gördüm iğne etkisidir diye ümitlenmşyorum canım
DuRmuSaiLesi Ayserose1001 yok ya öyle düşünme bence vardır silikse illa ki vardır yine rabbim bilir hayırlısı 🥰🌸
Ayserose1001 DuRmuSaiLesi https://resimyukle.io/g/qMPvzzUWP5 ilk idrar olmamasına rağmen 10 dakika içinde çıktı inşallah iğne etkisi değildir 😔
Mehtapkz Ayserose1001 canim bu testin adi ne acaba bende bugun igneden 14. Gunundeyim ama ayni bu sekil cikti ama