didemm Sevgili eylul analari kafam cok karisik bu cocuklar ne giyecek 🤷 havalar cok sicak cantami hazirladim ama bi uzun kollu koydum bi kisa kollu kafam iyice karisti 🤔 siz nasil giydirmeyi dusunuyosunuz
BaharIlaslan didemm aynısını bnde düşünüyorum ya. Serin olsa bi dert olmasa bi dert. Olmadı bebek doktoruna sorarız😐
buse_yildiz24 didemm yağmurlar başlıyormuş ama havalar normalinde gitse tam mevsiminde doğucaklar aslında🙄
BaharIlaslan didemm koskoca agustos geçirdik valla hayatımın en uzun agustosuydu gecmek bilmedi şimdi de çocukları zıbınla byütcez böle giderse:)
gmzhrn Bem dopum yapalı 15 gün oldu hiç ö kısa kollu gydirmedm. Bebekler vücut ısısını ayarlayamıyor çünkü
didemm gmzhrn ben ilk dogumumu temmuzda yapmistim 1 hafta sonra cit citli bady giydirmistim ❤️ ama bu eylul olunca ne alicagimida bilemedim ne giydiricegimide 🙈😄
didemm buse_yildiz24 aynen soyle hafiften serinlese hem cocuklar hem biz rahat ederiz gece terlemekten uyuyamiyoruz ya 🙈
buse_yildiz24 didemm vantilatörle uyuyoruz biz ama allahın izniyle 4gün sonra bebiş olcağı için onuda açamıcaz sıcaktan delirmeceler artık😀😀😀
didemm buse_yildiz24 bizim klima var ama salonda yatak odasina bi etki olmuyo olsada acamam zaten 3yasindaki iglum bizimle yatiyo 🤦