Cankusum_22 Kızlar avrupa yakasında son dönemde gittiğiniz hastane ve fiyatları neler? 1 yıl önce 3 yıl önce değil fiyatlar çok anlık değişiyor şöyle son bikaö ayda gitmiş birbirimize yardımımız dokunur belki
hdemirr86 Cankusum_22 Ben Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum doktorum orada. Çarşamba günü detaylı ultrasonum var ücreti 800 lira.
Cankusum_22 Benim aldığım fiyatlar özel duygu hastanesi 550 tl, başarı hastanesi 600 tl, asya hastanesi 690 tl, medilife 1000 tl, medihaus marmarapark arkasınds 650 tl, esencan hastanesi 600 tl 🤷🏻♀️
Cankusum_22 BMelek o hastanede mi takiplisiniz doğum ücreti nedir hastame vee doktordan memnunmusunuz
BMelek Cankusum_22 evet, kuzenlerim burada dogum yapti memnun kaldiklari icin bende hamileligimin basindan itibaren geliyorum memnunum sezeryan 5.500 du yanlis hatirlamiyorsam. Doktorum detayli bakiyor hep telefon numarasini veriyor nst ucretsiz. Dogumumda burada olucak insallah bir sorun yasamadim aksine gittigim doktorlarin yaninda isinin hakkini vererek yapiyor kendisi
Cankusum_22 BMelek nr güzel allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeee🥰 bende orda oturuyordum beylikdüzüne taşındım hala gelip giderim sık sık