Ai5han Merhaba anneler,oğlum 10 aylık ve 2 ciye hamileyim.Plansız bir hamilelik oldu benim için.Oğluma yetemem korkusu,beni çok endişelendiriyor.Böyle drumu yaşayanlar destek olurmusunuz lütfen 🥺
Yavruhamsi Ai5han 16 aylık bebeğim bende süpriz öğrendim ilk zaman şoku atamıyorsun üzerinden kontrole gittikten sonra alışıyorsun beraber büyüyecekler hem kardeş hem arkadaş olucaklar aklınıza güzel şeyler getirin 💝
prensannesi1661 Ai5han benimde ikinci plansız oldu iki yaşında oğlum vardı hamile kaldığımi öğrendiğim de ama çok hiperaktif bir çocuk oğlum bir dakika yerinde durmuyordu ne yapıcam diye çok üzülüyordum ve şuan ikinci oğlum 10 aylık oldu bile öyle böyle büyüyor içinizi rahat tutun strese girmeyin :)
Ays_cskn Ai5han 14 aylik oglum var 2. Gebeligim 12 haftaligiz aslinda istiyorduk biz ama bu kadar erken olacagini tahmin etmiyorduk mutluyuz acikcasi oglumuz yanliz kalmayacak simdi zorlansak bile ilerde rahat edecegimizi dusunuyorum birlikte buyuyecekler insallah ilk zamanlar boyle hissetmen normal zamanla alisirsin merak etme😊
Eymensmom35 prensannesi1661 ay benimde oğlum çok hareketli 2yasındayken oğlum hamile kaldım araları 2bucuk yaş olacak allahım izniyle bir tedirgin olmadım değil 🥺
Ai5han Ays_cskn emzirmeyi karnim büyüyünce nasıl yağıcağım endişesi var .İnşAllah hall ede biliriz hepimiz 🥳🤲🏼
Rmzy-01 Ai5han benim oglum 23 aylık 2 ay sonra nasipse kız kardesi olucak biraz kıskançlık olucak ama ikisine sevgi vereceğiz göstereceğiz aynı anda ikiz gibi büyüyecekler 👧🧒❤
user124578 Ai5han 12 aylıkken planlı şekilde hamile kaldım 20 buçuk aylıkken doğum yapacağım 2 ayım kaldı bende çok güzel olacagı düşüncesindeyim hep en basından beri ha ilk sene biraz zorluk olur ama isterse araları on yaş olsun o ilk seneki zorluk hep olacak iyi düşünün iyi olsun
Ays_cskn Ai5han insallah canim oglum 5 aylik iken birakti emmeyi sutumde cok azdi zaten beceremedim arttırmayı o yandan rahatim bir nebze
Nuurrrrrr Benimde oğlum 2 yaşında 6+5 hamileyim çok supriz Bi oldu bu gebeliigm öğrendikten sonra Bi hafta ağladım oğlum çok yaramaz hiperaktif ilk gebeliğimde 9 ay hastaneden cıkmadım çünkü kan kusup kan işiyordum öyle olma korkusu diğeri doğunca ogluma yetememe korkusu hesp var Rabbım şuan sabrını veriyor çok kötü geçmiyor günlerim ama sonrası ne olur bilemem bulantilar ne zaman başlayacak diye bakıyorum
Wera Korkmayın bence biri emekler biri yürür benim kuzenlerim aynı ikisi kendilerince konuşuyorlar oynuyorlar hatta 10aylık yürüdü küçük olan diğeri yürüyor die hep ona örnek oluyor canları sıkılmıyor