edis22 Merhaba hanimlar. Ben karnimin bebegimin oldugu kisma dokunuyorum ya elimi suruyorum o kisim diger kisimlara gore serin🤷🏻♀️. Bebekten dolayimi acaba sizlerinde gobeginiz sogukmu bebegin oldugu kisim?
Berrasirin edis22 ben hamile kalmadan öncede hep serindi karnim simdide serin gobegim ve hemen alti yani bebisle ilgili bir durum degil sadece biraz karnimizi bu surecte cok inceliyoruz😂
Merra @edis22 şu an dikkat ettim benim hep sağ tarafta ama diğer taraf serin gibi bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum 😅
edis22 Merra bende valla catlak kremi suruyorum ya ozaman dikkatimi cekti gobegimin onu soguk kenarlar sicak🤷🏻♀️ benimde bebis genelde sag tarafda🐣😇
edis22 Berrasirin bencede simdi cok inceliyoruz oyuzden herseyi farkediyoruz😬 hamilelikten once hic hatirlamiyorum serinmiydi sicakmiydi🤭
Merra @edis22 siz kaç haftalıksınız? Cinsiyetiniz belli mi? Ben yerleşme ağrılarımı da hep sağ tarafımda hissetmiştim o gün bu gündür yerinden ayrılmadı😁 şu an 30u geçtik
edis22 Merra 24 haftalik. Cinsiyet erkek. Ben ilk baslarda hic sagmi solmu anlamiyordum valla ama hareketleri basladigindan hep sag tarafimda benimde
Berrasirin edis22 ozelikle yazin cook serin hatta soguk oluyor karnin o bolgesi 🤔niyedir bilmiyorum ama 😊