Alyamm Hamile kalmadan öncede haşimato hastasıydım hamile kaldığımı yeni öğrendim doktorada sormayı unutmuşum ilacımı kullanmaya devam edicekmiyim bilemiyorum bu durumda olanlar varsa yardım istiyorum .
secilertu Alyamm hapı kullanmaya devam etmen lazım hatta tsh değerine göre tekrardan doz ayarlaması yapılmalı ben 3 haftada bir kan verip takip ediyorum aksatılmaması lazımmış.
SeherBerkman Alyamm bende tiroid hastasıyım hamilelikte öğrendim ama, hamilelik boyunca kullanman gerekiyor hap zaten dengeliyor bir sıkıntı olmuyor onda belirli aylar seni kontrole çağırıyor. Ama aksatma kullan 😊
Busekoraysen Bende tiroid hastasıyım ve hamiletim ilacını sakın bırakma zaten reçetesindede yazıyor en kısa zamandada doktorunla iletişime geç dozunu ayarlıyor
Alyamm Busekoraysen teşekkür ederim kullanmaya devam edicem insülin direnci için ilaç kullanıyormuydun kullanıyorsan onada devam ediyormusun ?
Sineem35 Bende 9 haftalık hamileyim kullanabilirsin benim TSH değerim yüksek çıktığı için verdi doktor bu ilacı ama yinede bi endokrin bölümünü git.