seym4 Hiç bi iş yapmaya ne hâlim oluyo ne de yataktan kalkasım. Uykumu alamıyorum ve nefesim kesiliyo arada horlamalarıma uyanıyorum. Benim gibi olan var mı?
feyza0806 seym4 malesef evet o kadar çok daralıyorum ki asla derin nefes alamıyorum çok huzursuz oluyorum
cigdemkorkmaz seym4 normal artık çıkmak istiyo bebişler kocaman oldu 😂 baskı yapıyorlar benimde 37+5 falan baya zorlanıyorum artı çıksın diye bakıyorum. Rahat nefes almayı hareket etmeyi yatmayı özledim 🥺
powermom06 seym4 35 haftalogim ayni ben ve bi saatir agliorum asiri yasam kalitem dustu ne yedigim yemekten ne aldim nefwsten ne uyudgum uykudan bisey anliorum vallahi bitsin artik bi dogum yapayim saglicakla yaaaa…..
MehmetDeniz cigdemkorkmaz doğumdan sonra belki rahat nefes alırsın ama rahatlık yok diyebilirim ben de ilk çocuğumda aman dogurayim hemen derdindeydim kolik bir bebekti şuan iki yaşında ve 38+5 hamileliğim var o kadar ağrılarıma rağmen biraz daha kalsın içerde diyorum 😅😅😅
MehmetDeniz seym4 benim de nefeslerin kesiliyor 38+5teyim ama enerjiliyim akşama kadar temizlik yapabilirim 😍 gece hem mide yanmaları hem de bacak ağrıları beni öldürecek diyorum uyuyamıyorum dün gece kaçti bilmem kalkıp duş aldım ağrılarimdan dolayı.
Ayse_35 seym4 bende nefes alıp vermekte zorlanıyorum, uzandığım vakit kaburgalarıma baskı oluyor. Hiç biri şey yapmaak istemiyorum. 38+0 olduk.