Minigiminannesiyim_ B 12 eksikliği olan varmı hamileyken B12 iğnesi vurduran varmı bebeğe zararı varmı benim çok düşük müsde sizlerede sormak istiyorum ne yaptınız bu arada ben tüp bebekten hamileyim 4+6
Ormanmeyveli Minigiminannesiyim_ valla bunun en iyi cevabını doktor verir. Burda kullanin deselerde kullanmayin deselerde kendi tecrubeleri dahilinde ama tum yan etkileri doktor bilir siz ona danisin
melikeguneyozalp Minigiminannesiyim_ Dodex b12 iğnesi kullanıyorum 35. haftanın içindeyiz. Dil altı hap kullandım ama yükselmedi mecbur iğneye geçiş yaptık. Doktorunuz verdiyse endişe etmenize gerek yok diye düşünüyorum.🌸
Naazli Minigiminannesiyim_ benimde hamileliğimin başında çok düşüktü. İğne vermek istedi doktor ben hap rica ettim. Bi kutu içtim yükseldi çok şükür 🙏🏻
Deletedmom627372 Minigiminannesiyim_ benimki de çok düşük çıkmıştı hap yazdı ama koktuğu için şimdilik içemiyorum bulantım geçtikten sonra basliycam
Beceriklianne Minigiminannesiyim_ benimde hamileyken yoktu doğum yaptım snra çıktı oğlum 3 yaşında hala iğne olurum ki arada ciddi düşüyor halsizlik yorgunluk uyku Halim hiç gitmez . İğne olunca yine bir nebze iyiyim malum evdede Cocuk var
Minigiminannesiyim_ Folik asit iciyorum B12 ile aynimi İnşallah bebeğime bişey olmaz korkuyorum Allah yardımcımız olsun
ilkbeybiannesi Minigiminannesiyim_ bana da iğne yazdı doktorum ama vurduktan sonra ertesi gün yan etki yaptı bulantı,kusma ve halsizlik yapmıştı doktorum hapa geçelim dedi ben de korktum hapı da kullanmadım. Güçlü bir iğneymiş bünye meselesi tabiki herkeste aynı olacak değil
Nilist Bu ayki yaptırdığım testlerde b12 im çok düşüktü. Doktorum dil altı b12 hapı verdi. İğne dese iğnede olurdum. Doktorunuzu dinleyin.
Mltmsncn Minigiminannesiyim_ ben 5 ay boyunca tek doz olarak vuruldum. Su an 39. Haftaya girmek üzereyim cok sükür bir sorun olmadı.