muserref02 Emine2222 16.haftamda öğrendim zar zor. Yarım saati geçti doktor çok zorlandı bebeğim göstermedi. Ama o doktor bu kadar kararlı olmasaydı bizde öğrenemezdiikk🤦🏻♀️ Eğer detaylı ultrason yaptıracaksan iyi bir doktor tercih etmelisin canım orada belli olur
Emine2222 muserref02 haklisin caniminsAllah bakicam ya detaylida gosterirmi bilmiyorum cok nazli 😒😔 kizim gostermisdi 16 hafta likken bu cok nazli ya
Emine2222 muserref02 bugün acil geldim doktora göstermiodz cok ugrasdi son dk gösterdi pipisini degidmez dedi sence degisirmi canim 🙈
Ozum12 Emine2222 bana öyle dediler denemeye değer zaten genelde doktorlarda hareket et biraz öyle gel diyorlarmış yürüyüşün merdiven inip çıkmanın zararı olmaz😁
Emine2222 Ozum12 ben son kontrole gitmeden baya yurumusdum hatta stad var 3 tur atmisdik yinede sakladi bebegim kendini
Michail Emine2222 evet dogru burda benim disimda Kim gidiyorsa 14 haftada hemen soyluyor sonrada hic deyismiyor bende o doktora gidiyorum cok iyidir kendisi
Se_vval Merhabalar, Konu dışında birşey sormak istiyorum. Bende 16. Haftama gireceğim doktora gittim bugün 3. Tarama yaptırmak istiyormusun dedi bende siz nasıl uygun görüyorsanız dedim. 2 li tarama olmuştum. Sizce 3lu tarama yaptırmam gerekiyormu?
Michail Emine2222 evet insan sabirsizlaniyor bir an once her seyi hazir olsada dogum zamani gelse diye
Dolunaybelinay Emine2222 evet yine de suphe ettim tekrar gittim kesin olarak kız dedi doktor. Suan da da kıyafet alımına basladım