Emine2222 Kizlar biz hala ögrenemedik 18 haftaligim bebegim göstermio kendini 😔 en son 15 ve 16 haftalikdi gitigmde Doktor kalca yapisi iri erkege benziyor dedi ama 1-2 hafta bekle dedi sizce degisirmi kendimi erkegemi hazirlamaliyim?
merveyildrm Emine2222 özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi devlette biraz zor söylüyor bazı hastaneler. Gerçi ben 12+5 te devlette öğrendim ama doktoruna denk gelmen lazım.
Zehragniken Emine2222 hazırlama bence canım. Kendini göstermiyorsunuz ayrıntılı ultrasonu bekle bence :) biz erken öğrendik 16+4 de
Efemom2 Emine2222 şuan 18+3 hala kesin degil 12de ikiliye gittigim doktor %51 erkek dedi 14de kandi doktorum erkek büyük ihtimal dedi 18de gene erkege benziyo ama alışveriş için detaylıyı bekle dedi perşembe tekrar gidicem belki kesinleşir kesinleşmezse detaylıyı beklicez artık
Emine2222 merveyildrm özelde canim 500Tl versigm halde goremedi ya. Ama iste kalca yapisi iri erkek olabilr dedi ama kizlarda kendinis aklar dedi hicbrsy anlamadim
Ogrtbusra merveyildrm doktoruna denk gelmişsin benim 17 haftalıktı devlet hastaneleri söylemiyo cinsiyeti dedi bakmadı şok oldum
Emine2222 Zehragniken neguzel cinsiyeti ne canim hayirlisi olsun icime kiz doguyor nasib bakalim haftaya randevum var ins gösterir bebegim kendini 😒 erkek olsa gorunurdu ama
neval270071 Emine2222 alakası yok canım benim kuzenlerin bebekleri hep kendini sakladı dördünün de oğlu oldu onlar hurafe bilgiler
Merra @Emine2222 ben kızıma hamileyken 19 haftasında erkeğe benziyor dedi sonra kız çıktı😁 iyice göstermeden bir şeye hazırlamayın kendinizi derim. Anneler hisseder zaten❤️
Melisahinn Emine2222 canım girmeden önce tatlı şeyler yiyerek git istersen 12 haftada tahminim var demişti 15de aynı tahmini kesin diyerek söyledi
Emine2222 Melisahinn canim cok yedim cikolata meyve su ama bizimki vok nazli😂 yaa ne güzel cinsiyeti ne csnim 🙈
Emine2222 Oelrlrkmemdmd ne güzel degistimi peki cnm yada aynimi kaldi banada iste kalcasi iri erkege benziyor hiza pek kendini kaptirma dedide bilemedim