BurcuY kyhskyhs Cenk bey başka hangi hastanelerle anlaşmalı kızlar.. Doğum ücreti için bütçem çok yok çünkü 😔
EsmaA5 Beyza321 merhabalar😇ben detaylı ultrason için yarın Yalçın beye gideceğim normalde inegöldeyim .ilgisi nasıl acaba 🙏🏻
Beyza321 EsmaA5 kesinlikle cok iyi zaten siz sormadan bile en ince ayrintisina kadar anlatıyor herseyi.🤗 umarım sizde nemnun kalırsınız 🤗
Fatmanurun_annesi nesrinss işte bu fiyatlar yüzünden ben artık üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum herşey pahalı
nunis Esentepe de sezeryan Doğum yaptım 10 gün önce. 2500 lira ödedim. Doktorum Emel Altundağ çok ilgiliydi. Hemşireler de öyle bir gece kaldım çok rahat ettirdiler. Aynı hastanede Emre Uysal a giden arkadaşlarım da çok memnunlar bilginiz olsun kızlar.
dyg1606 nunis benmde orda doktorum emre bey ama ordan ayriliyormus bende hastaneyi degistirmek istemiyorum o yuzden emel hanima gecmeyi dusunuyorum
Htccprz nunis Emre bey ayrıldı klinik açıyor,bn de emel hanımdan randevu aldim doğuma eş girebiliyor mu hiç sordunuz mu
Fatmanurun_annesi Ozgekan Mustafa altundağ Zübeyde hanımda mı oda ilgili mi Zübeyde hanımda Doğuma kendi doktorun mu giriyor
arzum8683 Ben soranus tüp bebek merkezine Serbülent orhaner Hocama gidiyorum kontrollerime muayeneme orada doğum olmuyormuş anlaşmalı hastaneleri varmış doğum oluyormuş galiba Çekirge Doruk da olacak nasipse benim doğum muayene ücreti 300 lira aylık ama 15 günde bir gidiyorum kontrollere ayda bir gitmek yerine 15 günde bir çağırıyor kızlar Doktorum çok iyi belki Bursa'nın en tecrübeli en iyi doktorlarından biri Serbülent orhaner Türkiye'de 4. bursa'da 1.sıradaymış