Beriliko Busratuncay yani kısmen memnunum çok aşırı güleç yada çok ilgili değil ama asık suratlı ve ilgisizde değil zaten bu zamana dek 6/7 kadın doğum uzmanına gittim çok iyisine denk gelmedim henüz
EmelTerkSarman Beriliko ozaman size çok iyi bir dr Öner’im var Dr. Gerçek Aydın Eurofertil tüp bebek merkezi sorumlusu normal gebeliklerde bakıyor
Hakyemez Busratuncay bende Naile hanima gidiyorum 😊 Çok memnunum baya detayli bı sekilde anlatti hatta güler yüzlü olusuda bizim için yeterli normal doğum dusunmeyen ben yanından cikarken yok ya yaparim diorum 😊 öyle bı cesaret geliyor
SevgiIbrahim Srpkrkmz bende ziya cetin e gidiyorum :) dogum ucretleri hakkinda bi bilgin varmi acaba, doruk jimer ve pembe mavi de dogum seceneklerimiz varya
SevgiIbrahim Sedakaya ne ara dogum ucreti okadar olmuss off 🙄 bide sezeryan istiyom oda 4/4.5 olmustur Allah bilir 😬
Sedakaya SevgiIbrahim valla canım hic sorma ben nasipse normal istiyorum ama sezaryan yada normal diye bisey demedi doktorum sadece o fiyati verdi sordugumuzda
Fatmanurun_annesi Bende Esentepe hastanesi emel altundaga gidiyorum ilk çocuğumda da hayat hastanesinde ona gitmiştim ama son haftada ayrılmıştı doğumumu sami kalaycı yapmıştı
Seclyvs Cenk aşkalli ye gidiyorum umi plaza da muayene ücreti 200 tl Acıbadem pembe mavi jimer başta olmak üzere bütün hastanelerle anlaşması var kesinlikle mükemmel bir doktor
BabyDrs Sedakaya bende doruk Yıldırım’a gidiyorum sormadım Doğum fiyatını ama aynı hastaneye bağlı olduğu için fiyatları da herhalde aynıdır dimi ? Normal Doğum ücreti hakkın da bilgin var mı canım peki
Sedakaya BabyDrs fiyat farki var canım cekirge ve yildirim arasında yıldırımda fiyatlar daha uygun cekirgeye göre