ilkbeybiannesi Soncul büyük güzel bir şehir sıkıntı yaşamazsanız ev konusunda pek bi bilgim yok kiralar her yerde çok arttı malum. Olanakları fazla olan bir yer ama
NslhnAltun5580 ilkbeybiannesi bizim biraz daha var biz doğuya gideceğiz ama yerinizde olsam doğası yeşilliği denizi de olan yer tercih ederdim bir de büyük şehir olsun bence büyük şehir olanakları her zaman iyidir okullar hastaneler alışveriş vs vs….
ilkbeybiannesi NslhnAltun5580 eşim maaşı düşük diye büyük şehirleri fazla tercih etme taraftarı değil 😏
Ezgicck nazli_0420 ben merkezde oturuyorum avm civarında ama eşim narlı ya gidip geliyor 😊 bide sürekli 24 çalışıyor çok sıkılıyorum 😂
nazli_0420 Ezgicck sorma ya bende çok sıkılıyorum 🙈 gurbette olunca tabi hele bide eşimin nöbet zamanları duvarlarla sohbet ediyorum bi hayırlısıyla doğursaydım oğlumla zaman geçirirdim 😂
NslhnAltun5580 ilkbeybiannesi doğudan batıya geçince zaten düşmeyecek mi maaş rütbe vs bilmiyorum ama batı maaşı ile Doğu maaşı arasında fark var
meir22 ilkbeybiannesi Edirne Süloğlu tercih dışı çıkıyor genelde ama eşiniz çok rahat eder burada. İl 20dk mesafe. İmkanlar çok uygun her şey kira vs. Tabi kişiden kişiye değişiyor yer mekan sevmek adapte olmak zor. Doğayı seviyorsanız gelin 🥰
Canpolat ilkbeybiannesi canım öncelikle uzman ise eşin komando mu asayiş mi ona göre seçin daha önceden giden arkadaşlarına sorsun kimine o yer iyiken kimine zulüm olabiliyor 🙂
Sehdum ilkbeybiannesi ama karakolda kimseninki belli olmadı ilk uzatmasını verenlerde bekliyor valla ben anlamdım ya belli olsada bizde bi plan yapsak
ilkbeybiannesi ilkbeybiannesi bugün eşime sordum onların da uzatması belli olmamış. Eşim maaş katı ceza yediği için onun ki kabul olmadığı belli olmuş
Amorfati23 Ayse1608 karakuvvetleri ise sıkıntı ama jandarma ise sorun yok yalnız reyhanlı ilçesi kötü iskenderun dörtyol Kırıkhan çok rahat
Ezgicck nazli_0420 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım bende aynı valla annem geldide biraz rahat ettim 😂