Rabiababy 40+2 olduk bugn doktora gittim Perşembe günü için yatış verdi devlette olucak doğum sancım olmadıgı için suni sancı ile başlatılacak basına böyle durum gelen eminim vardır zormu süreç nasıl yardım edin🙄🙄
Elifsnm Rabiababy bende devlette yapicam dogumumu ama kaç haftaya kadar bekletiliyor 41 hataya kadar degilmi
Oznurozcan Rabiababy aynı durumdayız canım,ve bende perşembe yatacağım rabbim yardımcımız olsun inşallah
Rabiababy Kayicesinem egzersiz yap yürüyüş yap ilişkiye gir dediler bana yaptım ama tık yok birde bol bol Medine hurması ye dediler yedim gene tık yok😀
suscarparimm Rabiababy Bende suni sancı aldım fakat açılmam ilerlemediği için sezeryan olmuştum korkulacak birşey değil aslında bir tık daha fazla ağrınız sızınız oluyor o kadar çekilemeyecek acı değil neticede illaki süreç zor geçer ama belki kendi sancınız gelir
suscarparimm Hello08 Korkulacak birşey yok inanın her iki türlüde bebişinize kavuşuyorsunuz biraz ağrılı oluyor ama kucağınıza aldıktan emzirdikten sonra kalmıyor
Hello08 Benimde bugün kontrolüm var 40+1 ama ne sancı ne açılma hiç bir şey yok hepimize allah güç versin saglıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻