Gulguzelim HHayalll belli olmaz adet günüde yaparsiniz gelmezse ben artık yapmaktan vazgeçtim negatif görünce adeti beklemek bana zor geliyor
Eslemim34 HHayalll Adet geçtikten 2 3 gün sonra yaptım çok şükür pozitif görmüştüm şimdi son 99 günleri sayıyorum allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin💙
Meldaa55 HHayalll 4 gun kala erken gebelik testi yaptim ben negatifti 1 gun kala kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim 22 haftalik olduk bile
HHayalll Gulguzelim valla bende vazgeçicem artik, bilinçli olarak degerlendirdigin ay hep böyle bi elin testte geçiyor stres resmen
HHayalll Eslemim34 yaa Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, peki adetten önce kac gun öncesi yaptığın testte negatif görmüştün
HHayalll Gulcingezer bu ay ilk kez ovulasyon testi takip ettim, ondan mı bilmem sürekli bi test yapma istegi🙈 nasip artık adet olursak bu ay elenmiş oluruz hedef gelecek ay
sezgii HHayalll adet tarihimden 3 gün önce yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı doğruymuş 5 haftalık şuan
HHayalll sezgii ne güzel aslında silik çizgi var ama sadece daha minnacigim diyor, Allah sağlıcakla kucağına aldirsin insallah
Emine2222 HHayalll olur ben adetimin gecdigi gün yaptim negativcikti meyer gec döllenme mis 4 gün sonra postiv cikti düsün bebegimde 4 gün gecdöllenme olmus