KuzeyinAnnesiiiiiii csmaknc yedim canım hatta garanti olsun diye muaine kapısında yedim kıpır kıpır oynuyor ama hiç önünü dönmüyor bacak arasını açmıyor 😂
Angel_moms KuzeyinAnnesiiiiiii bugün 12+3 günlük olduk kontrolum vardı biz öyrendik erkek😍inşallah sizde gittiyinizde oyrenirsini,♥️
KuzeyinAnnesiiiiiii Angel_moms Allahım inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Bizimkisi ikili teste dahi önünü dönüp göstermedi bakalım artık 14 nisanda 🥰😇
Demhat Minnak0606 ay ne kadar zekisiniz. Hastanede sizi kadın doğumcu olarak alsınlar bence. O doktor nasıl da elleri pipi niyetine gösterdi bana. bak şimdi yarın gideyim de yırtsın diplomayı 😂 yarın gelip başlayın siz
Mommy17 Asil28 valla bu teknoloji şartlarında hala böyle şeyler oluyor olması çok ilginç gerçekten sağlıkla gelsin kız erkek mühim değil de artık mavileri kıza pembeleri erkeğe giydiririz en kötü 😂
Aysh89 Nihal-can bizimde böyle resmimiz erkek dedi doktor son kontrol de tekrar baktırdım son karar erkek
haklisinesracim Nihal-can canım o pipi ama demhat isimli kullanıcının attığı görüntü erkek organına benzemiyor klistoris şiş duruyor sadece benim ilk kızımda da böyleydi pipi o kadar küçük olamaz seninki gibi olmali
csmaknc KuzeyinAnnesiiiiiii hahaha yerim ya inşallah döner bu de belli olur canım sağlıkla gelsin inşallah 🙂❤️🧿