Kbrazcan Demhat aynısını bugün başıma geldi özelde doktorum çok emin erkek dedi 14+3 te bugün 17 haftada devlet kız dedi şok oldum hangisi doğru şimdi
Betulsert dentin ikili testte doktor cinsiyet galiba kız dedi acaba sonradan değişir mi ?? sizce ikili testte yapılan tahminler doğru olur mu 🥰
Ogrtbusra 220720 bende erkek istiyodum kızım olcak değişmezse üzüldüm bian erkeğe hazırlamıştım kendimi ne bileyim ama ikiside canımızdan bi parça kızım olsun da istiyodum tabiki ama ikinci kız olsun diyodum yanlış anlaşılmasın kız erkek ayırt etmiyorum sağlıklı olsunlar da demi bian kendimi gördüm sende😊
Kbrazcan Demhat şimdi özele gittim kendi doktoruma gene erkek dedi pipisi biraz küçük şuan ondan kız demişlerdir ama yine erkek diyorum 24 de net belli olur dedi
Nahirep https://resimyukle.io/r/crBQb2PMGc Tahmin yapabilen var mı burda 11 haftalık ama 21 haftalığız şuan daha gidip öğrenmedim ne oldugunu☺️
Umutunannesi123 60_duygu biz ilk ogluma UMUT EYMEN ismini verdik 2.ogluma ise ÇINAR EGE koyucaz size de fikir olsun
Aysunsumer İkili test sırasında bana da tahminen erkek dedi doktorum, şuan 14. Haftamdayım randevuma daha 2 hafta falan var kesinleşmesi için gideceğim, kıza döner belki diye hevesleniyorum ben de, dönenler varmış bu yüzden emin olmayalım
Elizzannesi Iki oğlum var 13 ve 10 yaşlarında 10 yıl sonra hamile olmam şokunu yaşadık hic istemezken eşim hep kendi işimi kurayım bi.kiz cocugu nasip et allahim diye dua ederdi is yerini acti ikinci ayında hamile oldugumu öğrendik ve bebegim kiz
minikmucizemmmmmmm dentin 15 haftalığız %90 kız dedi doktorumuz detayliyi merak ediyorum değişme olasılığı var mı 😳🙈
Ogrtbusra Yesim96 kesin mi söyledi siz gördünüz mü bana da kız dedi bir kere gittim gördüm de ama değişiyo mu merak ettim yinede 😊
Yesim96 Ogrtbusra ikili taramada kesin konuşmadı Kıza benziyo dedi ben o kesin konuşmadı diye 1 hafta sonra özele gittim merakımdan oda erkek dedi işte😂