220720 Dimple04 evet özelde İrlanda ve İngiltere’de çalışan,Londrada üniversitesini okuyan bi Türk kadın doktor söyledi.Tecrübeli olduğunu düşünüyorum açıkçası o yüzden inandım galiba
220720 Gul1998___ yani 12.haftamdakini görüntüleme merkezinde ikili tarama testini yapan doktor dedi.17.haftamda dediğim doktora gittim
220720 Gul1998___ özel görüntüleme merkezinde bulunan ikili tarama testini yapan doktor erkek dedi. 17.haftamda doktorumu değiştirdim o doktor dedi kız diye
Elif_Zeynep askimizinmeyvesi bana da erkek dendi de kese şekli bu şekil yayilmas gibi çok teşekkür ediyorum aynı haftanın içindeyiz
HafizeMina dentin ya bizede erkek dedi. Çok istiyorum erkek olmasını bir tane kızım var çok şükür birde oğlum olsun. 17. Haftada öğrendim bende umarım doktor yanılmaz 😅
Babybekar Zeh123-ra hayırlısı neyse o olsun canım kız evlat başka tabi ınsan ıkı meyvenınde tadına bakmak ıstıyor ama hayırlısı dıyelım 😍
___Havva27 Dila3535 bnm kızın ultrasyon fotoğrafi gibi ama Rabbım hayırlı evlat nasip etsin herkese 🙏