Demhat Zehrammm ben de öyle görüyorum zaten pipi resmî diye verdi. Bacak aradı fotosu bu. 3 gün sonra devlette kız dedi. Kafam karman çorman
Zehrammm Demhat o sizin isaretlediginiz yer eli ama gerçekten sanki parmağını emiyor gibi daha aşağılara bakin bacakları falan goreceksiniz
Demhat Zehrammm yok değil ona kol derseniz iyi bakın kafasından çıkıyor nerdeyse o kol😂 yani doktor kol el bacak arası pipi farkını da bilmeyecekse gidip ben çalışıcam kadın doğumcu olarak😂
Papatya3500 biseynakidat13 Kardeşimle aynı anda hamile kaldık ve yüzük testi yapmıştık ikimizinde doğru çıktı 🤗
Pinar95 biseynakidat13 benim çıktı.😂 Hatta teyzenin biri sohbet içinde aaa eline noldu senin dedi ilk elimin dışına baktım hayırlı olsun erkek dedi. Gelinine yapınca avuç içine bakmış kızın olcak demiş kızı var.😂😂😂
biseynakidat13 12+1 haftalık hamileyim 12 Nisan’da randevumuz var daha cinsiyetini bilmiyorum. Kendim evde bi kaç kez yüzük ile denedim ileri geri gitti her defasında 😊 acaba aranızda deneyen var mı
biseynakidat13 Papatya3500 Allah bağışlasın ins 🙏 bende yaptım ilk kez ama 2 sefer denedim ikisinde de aynı sonuç. Bakalım hastane kontrolunde ne cikicak 😊