Meryemakyildiz dentin 12 haftalikken tahmince kiz dedi doktorum suan 18 haftalik halen bilmiyorum😀😀icimden ilk gunden beri kiz geciyor zaten
S_C1006 dentin bende 17 haftalıkken öğrenmiştim benim de oğlum olucakkk sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah❤
Pelinakcn dentin 14+2 deyim 10 gün önce ikili test için gitmiştim göstermedi cinsiyeti bugün sonuçlar için gidince yine baktık yine göstermedi 🤦🏻♀️
drmeri Nrglesim2 12 2 de gittim göstermedi 13 1 de gittim yine göstermedi.. şimdi garantiye alacağım 16 17 de gideceğim inşallah 😏😏😏
YmsGEZER Demhat gerçekten mi bizde 15 haftalığız erkek dedi özel kesin dedi çarşamba devlete gdcm bakam o ne dyck peki özel kesin mi erkek dedi ihtimal mi verdi yani özel pipiyi size gösterdi mi
Ulviyyet 12+6 evvel dedi qizdi sonra getdim basqa usmye dedi oglandi 🤷♀️bilmirem.nedi 15 gunden sonra gedecem hekime gorm ne diyecey
Dilos6342 Demhat Benimde 12+3te kız gibi dendi 13+0da erkek dedi aynı doktor bu haftadan sonra pek değişmez dedi. Muayene zamanın geçmeden tekrar gel bakalim dedi ama inanamiyorum Detaylıya girecek misiniz sizin haftanızda ileri 16da misiniz şuan?