Elisediz 😢 kesin bu ay yine tutmadıı 😢 Rüyamda eşime bu Ay da hamile kalamadım diyordum iyice ümidimi kestim artık ağlıcammm
Avakadolu Elisediz daha bat a çok var nasılsın bu kanıya vardiniz sabredin vakti gelince olacaktır 🙏🏻
Elisediz Avakadolu her ay ayrı bir üzüntü içimdeyim bu ay tamam tuttu diyorum yine yok 😌kesin bu ay da böyle
Asli_k Bende Hamile değilim günümü bekliyorum rüyamda canım manda yoğurdu istiyordu aşeriyormuşum gibi anlam yüklemedim olmayada bilir. Üzülme canım elbette ki olacak
Elisediz femme yumurtlamadan önce adet olacakmışım gibi sancım oldu kasıklarda sertlik ama bilmiyorum ki sende var mı
femme Elisediz yani benımde bel agrım vardı aslında ama şuanda hic bişi yim yok kaç aydır deniyorsunnuz
Beyza-M Elisediz umutsuzluğa kapılmayın (. Bende bazen sizin gibi düşünüyorum ama 🙂) dusunmemeye çalışalim diycem o da olmuyor ay ne yapalım bilmiyorum ki rabbim bu ay nasip etsin mübarek ramazanla birlikte çifte müjde gelsin bizlerede inşallah canım ya 🤲🌸
Elisediz Beyza-M amin canım benim aminnnnn inşallah Allah büyüktür isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻