Aycan01 Merhaba arkadaşlar 6+5 günlük hamileyim bügün doktora gittim geçen hafta keseyi gösmüştüm bugunde karnımdan sadece kese göründü altan muayneyle bebek ve kalp atışı vardı bi problem olurmu size karnımdan gözükmediği için
Dark Aycan01 olmaz merak etmeyin. Daha çok küçük. Benimde ilk alttan duyuldu şimdi kızım 9 aylık. 7 haftalıkken karından net duymuştuk
DenizinAnnesiiiii Nargizaaa benim de bat 26 marttı. 25inde betam 209 çıktı bugün 600 çıkmış ama ultrasonda ve vajinal muayenede kese görünmedi dedi doktor. Dış gebelikten veya bebeğin gelişmemesinden bahsetti tekrar kan vermemi söyledi. Kötü mü sizce bu beta artışı çok üzgünüm şu an 🥺
_yasemin_ Nargizaaa gebeliğin 8.haftasında mı yani mesela ben şu an 6+5 m gebelik haftam 7 iki gün sonra 8.haftaya giricem ama 7+0 olacak 7+ larda mı duyulur yoksa 8+ larda mı 🤭umarım anlatabilmişimdir ben de daha duymadım da ona göre randevu alacağım🙃
Nargizaaa DenizinAnnesiiiii bende ilk kan verdiğimde değerler biraz düşüktü ultrasonda kesede göremedi doktor 1hafta sonra tekrar ultrasona gitdim keseyi gördük daha yeni başlayan hamlelikte vajinal ultrasonda bile gözükmüyor banada doktor öyle demişti gelişimini falan takıp ederis diye doktorlar her bir ihtimalle karşı öyle diyorlar sağlıklı bir gebelikte olabilir yada sağlıksız diye çok şükür şu anda 26+3 haftalık olduk sizde üzülmeyin umarım sağlıklı bir gebelik olur
Kaahvelii Aycan01 Ultrason fotoğrafınız varsa yükleyebilir misiniz bende yarın gidicem 6+5im daha ilk muanem olucak nasıl bir görüntüyle karşılaşıcam merak ediyorum 😌🤭
Aycan01 Kaahvelii malesef çok isterdim paylaşmayı ama devlet hastanesine gidiyorum dün sistemler yoktu ve ultason kağıdı alamadığım için ben çok üzüldüm malesef mucizemim ilk resmini alamadım 😔
Kaahvelii Aycan01 bende şimdi geldim kontrolden 6+5im üstten kese gözüktü ama bebek nokta kadar göründü kalp atışı duymadık canım 😄
Aycan01 Kaahvelii hayırlısı olsun canım devlet hastanesindeki ultrasonlar oek iyi olmadığı için ben ilk 5 haftalıkken kese gördün dün gittiğimdede kese göründü altan muayne ile hem kendisini hemde kalp atışını duydum 🤗
Nargizaaa _yasemin_ ben 6 haftasında vajinal ultrasonda duydum bebeğimin kalp atışlarını 8 haftasında falan karından kalp atışlarını duydum tabi bu durum değişebilir