Zeynep_Aydogan Tubiiiiif Cuma günü doktordan randevu aldım bakalm bende bekliyorum keseyi görmek için. Almanyada yaşadığımdan dolayı doktorlar hemen randevu vermiyo. Bekliyorum randevu tarihimi mecbur
Zeynep_Aydogan Gebeyim15 marka önemli değil eczaneden en iyisini istiyotm dediğinde ztn hemen veriyolar
Gebeyim15 Zeynep_Aydogan bende fransada yaşıyorum burda eczacılar biraz sıkıntılı geçen folik asit almak istedim doktor yazmadan veremem demişdi
32_smr Bende sürekli kendimi yokluyorum midem. Bulanıyor mu başım dönüyor mu bende 5 haftalığım henüz doktora gitmedim bekleme taraftarıyım 7 haftalık olunca gidicem bir düşüğüm var eğer göğüslerinizde hassasiyet varsa hafif miğde bulantısı kırmayın
Zeynep_Aydogan Gebeyim15 Bu yurtdışında yaşamak zor bacım. Bende doktor bulamıyorum kıtlık var burda. Öyle ha deyince parayla bile almıyolar. Gözünü seveyim kendş memleketimizde olsak anında herşey mümkün. O zaman tekrar git yazsın doktor neden yazmamış şaşırdım
Gebeyim15 Zeynep_Aydogan randevum mayısda farklı eczaneye gidip şansımı öyle denicem belki alırım vitamin bizim memlekettekilere sorsan hepsi memnuniyetsiz valla yurt dışının adı var bence sağlık sistemi yönünden çökük bura
Zeynep_Aydogan Gebeyim15 sorma ya valla bi kan aldırmak istedim 10 gün sonraya randevu verdi. Şuan 5 haftalık hamileyim 4 gün sonra randevum var inşallah çok merak ediyorum
Gebeyim15 Zeynep_Aydogan son adet tarihiniz ne zaman sizinde ilk mi çok heyecanlı bi durum zaten Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin
Zeynep_Aydogan Gebeyim15 evet benimde ilk olucak inşallah hem çok sevinçli hemde çok endişeliyim nedensizce