naree22 Selamlar. Bugün 5+3 oldum son adet tarihine göre. Bugün muayene oldum karından kese görünmedi. Vajinal bakınca nokta kadar göründü. Karından görünmediği için çok stres yaptım 😥
Burcinirak naree22 Hiö stres yapma Benim 10 hastalıkken bile kese doğru düzgün görünmemişti.Ultrason gayet iyi olmasına rağmen.Görünmemesi çok çok normal
suleozturk naree22 ay daha çok minnak üzülme sakın ben 7. haftamda görmüştüm keseyi 10. haftada da kalp atışını dinlemiştik
Mom545441 naree22 5+2 yim ve doktor 10 gün sonraya randevu al kese ancak görünür dedi 5 nisanda göreceğiz allah izin verirse🙏🏻
naree22 HilalEyce aynen devlet hastanelerinde genelde ultrason cihazları çok iyi olmuyor. Yarın özeldeki Dr uma gidicem
suleozturk naree22 biraz aceleciymiş doktorun açıkçası ben de sağlıkçıyım ve kese 6. haftadan sonra belirginleşir kalp atışı ise 9. haftadan sonra net bir şekilde duyulur böyle erken tarihlerde bakılırsa görülme duyulma sıkıntı olur sonra sen de stres yaşarsın bence biraz daha sabırlı ol ilk üç ay en kötü şey stres
Ela4810 Mom545441 Herkeste çok farklıymış, bugun doktora gittim 4+0 da alttan muayene ile kese göründü. Doktorda çok şaşırdı. Ama önemli olan kesenin takibi imiş. Haftaya kese büyümesi gerek dedi.
ParildayanYildiz 5+1 im bugün hem karından hem vajinal ultrasonla baktı ama göremedi 😔 kan verdim inşaAllah artmaya devam ediyordur değerim öyle stresli bir duygu ki mutluluk bile yaşayamiyoruz
naree22 ParildayanYildiz inşallah değerlerin artmıştır canım o kadar haklısın ki çok stresli bir süreç insanın elinde olmadan stres yapıyor her şey yolunda gider inşallah hepimiz için🙏
Mom545441 naree22 allah korusun canım vajinal ultrasonda kese bebek görünmüş ama sıkma canını bence herkesin aynı hafta da görünecek diye bişey yok ki bende bu hafta cuma görürüm sanmıştım ama doktora değerlerimi attım değerler iyi 10 hün sonra gel bi kere daha kan ver yeterli dedi bide folik asite başla dedi ben planlarken başlamıştım
Glsnisa14 naree22 stres yapmayın alttan bakmak tehlikeli diyenlere de aldırmayın onu koruyan çok güzel bir yapısı var bebeğin benim ilk alttan bakıldı. Korkuttular beni dış seslere kulak tıkayım
A_yca naree22 stres yapma herkeste farklı ve doktorların kullandığı ultrasonda farklı. Benim 4+4 de kese gozuktu dediğin gibi noktaydı korktum hatta ama 20 gün sonra gittim 7+5 dedi ve bebeği de gördük. Ultrasona bağlı bence üzme kendini herşey güzel olur inşallah 💓🤲🏻
naree22 A_yca ne güzel inşallah bende de görünür. Çok stres yaptım bir an önce kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum🥰
Kephisos_22 Benım 4.5 haftalık, rahmım arkada diye karından gözükmedi. Alttan istemiyordum ama takıntı yapacagımı anladım ve baktırdım. O zaman göründü.
Mom545441 Ela4810 vajinal ultrasonda benimde görünür ben onu istemiyorum karnımdan görünür 6+2 de inşallah 🙏🏻 🥰 keseniz güzel güzel büyür inşallah bebeği görmek nasip olsun kalp sesini duymakta🙏🏻🥰